Το The Boys πάει από τώρα για 4η σεζόν και δεν είδαμε όλες τις τρέλες της 3ης ακόμα

Από νωρίς η Amazon ανανεώνει μια από τις πιο επιτυχημένες του σειρές
10 Ιουνίου 2022 16:05
Το The Boys πάει από τώρα για 4η σεζόν και δεν είδαμε όλες τις τρέλες της 3ης ακόμα

Με κλειστά τα μάτια φαίνεται να εμπιστεύεται η Amazon το The Boys και όχι τυχαία μιας και είναι ανάμεσα στις κορυφαίες σε προβολές σειρές του παγκοσμίως. 

Για αυτόν τον λόγο η υπηρεσία ανακοίνωσε πως έδωσε το πράσινο φως για την 4η σεζόν του The Boys, πριν καν προβληθεί ολόκληρη η 3η σεζόν. Σήμερα μάλιστα έγινε διαθέσιμο το 4ο επεισόδιο από τα συνολικά 8 αυτής της σεζόν. Ρίξτε μια ματιά στις εντυπώσεις μας από τα πρώτα τρία επεισόδια εδώ

Την ανακοίνωσε έκανε και ο showrunner, Eric Kripke, ο οποίος αποκάλυψε ότι εργάζονται ήδη σκληρά για να γράψουν την 4η σεζόν. 

Αν και δεν δημοσιεύει ποτέ τα νούμερα προβολών, η εταιρία κολοσσός επιβεβαίωσε ότι το παγκόσμιο κοινό των The Boys αυξήθηκε στο +17% από τη 2η σεζόν και στο +234% από την 1η σεζόν. 

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Laurie Holden (Crimson Countess), Blue Hawk (Nick Wechsler), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Το The Boys βασίζεται στο επιτυχημένο κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson, με τον Eric Kripke (Supernatural) να ηγείται ως showrunner την τηλεοπτική live-action διασκευή του.

Φυσικά είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα δούμε την 4η σεζόν του The Boys στο Amazon Prime Video.