Rick and Morty: Η παραγωγή είναι τόσο μπροστά που γράφουν για την... 8η σεζόν!

Πολλά υποσχόμενα νέα για το μέλλον της σειράς των Justin Roiland και Dan Harmon
19 Μαΐου 2022 11:38
Rick and Morty: Η παραγωγή είναι τόσο μπροστά που γράφουν για την... 8η σεζόν!

Από εκεί που περιμέναμε τα νέα επεισόδια του Rick & Morty κάθε 1.5 χρόνο και το "πότε θα βγούνε νέα επεισόδια" ήταν ένα διαρκές ερώτημα ανάμεσα στους fans, πήγαμε σε μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το μέλλον της. 

Πλέον είναι τόσο μπροστά η παραγωγή του Rick and Morty που έχουν προβάδισμα τριών σεζόν. Όπως ανακοίνωσε σε tweet του ένας εκ των σεναριογράφων της ομάδας του R&M, Rob Schrab, πριν μερικές ημέρες ξεκίνησαν τη συγγραφή της...8ης σεζόν!

Φαίνεται πως δημιουργικά η ομάδα του Dan Harmon και του Justin Roiland διανύει μια ακμαιότατη περίοδο και βρίσκονται του στόχου του τεράστιου συμβολαίου που είχαν υπογράψει για 70 νέα επεισόδια με το Adult Swim. 

 

Αυτό το προβάδισμα δίνει απαραίτητες ανάσες και εξασφαλίζει πως οι επόμενες σεζόν των περιπετειών της οικογένειας των Sanchez θα κυκλοφορούν με σταθερή ροή. 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε και το δεύτερο spinoff της άκρως επιτυχημένης adult animated σειράς, "Rick and Morty: The Anime", ύστερα από το "The Vindicators" για το οποίο ακόμη δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω νέα για την κυκλοφορία του.