Rick and Morty: Δυσάρεστα νέα για το πότε αναμένεται η 8η σεζόν

Αλλά κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από το Rick & Morty: The Anime
23 Ιανουαρίου 2024 00:36
Rick and Morty: Δυσάρεστα νέα για το πότε αναμένεται η 8η σεζόν

Παρόλο που οι συντελεστές του Rick & Morty είχαν υποσχεθεί πως θα έχουν ένα πιο σταθερό πρόγραμμα κυκλοφοριών για τις επόμενες σεζόν, δε θα καταφέρουν τελικά να κρατήσουν τον λόγο τους. 

Και αυτό διότι το Adult Swim είχε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του. Η πρώτη αφορά την κυκλοφορία της 8ης σεζόν του Rick and Morty, η οποία πλέον αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Αυτό σημαίνει ότι τελειώνει άδοξα το σερί του σόου να παραδίδει νέα επεισόδια κάθε χρόνο, καθώς να θυμίσουμε ότι το φινάλε της 7ης σεζόν προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Ο λόγος πίσω από αυτή την καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός της πρόσφατης κρίσης στο Χόλιγουντ με την απεργία των σεναριογράφων και του συνδικάτου Writer's Guild of America, το οποίο διήρκησε πέντε μήνες. 

Ωστόσο, το Adult Swim έχει ένα plan B για αυτή τη δυσάρεστη είδηση για τους fans καθώς βρήκε τρόπο να αναπληρώσει το κενό με το "Rick & Morty: The Anime". 

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε ένα νέο απόσπασμα από την 1η σεζόν του anime spinoff σόου του Rick and Morty, το οποιο θα παρακολουθήσετε παρακάτω. 

Τo anime spinoff θα είναι μια ξεχωριστή σειρά από την κανική δια χειρός Takashi Sano, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τα anime shorts με τίτλο "Rick and Morty vs Genocider" και "Summer meets God". Θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024