Rick and Morty: Μάθαμε πότε θα παίζουν τα νέα επεισόδια της 7ης σεζόν στο Netflix

Για ακόμη μια φορά το Netflix φέρνει έγκαιρα τα νέα επεισόδια της λατρεμένης animated σειράς
14 Οκτωβρίου 2023 16:01
Rick and Morty: Μάθαμε πότε θα παίζουν τα νέα επεισόδια της 7ης σεζόν στο Netflix

Για ακόμη μια σεζόν του Rick & Morty, το Netflix "καθαρίζει" την κατάσταση για τους fans που θέλουν να βλέπουν έγκαιρα, άνετα, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και με ελληνικούς υπότιτλους τα νέα του επεισόδια. 

Η streaming υπηρεσία θα φέρει και την 7η σεζόν του Rick and Morty αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, καθώς τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα το πρωί στις 10:00 π.μ. μέσα από τον ελληνικό κατάλογο του Netflix. 

Εδώ και χρόνια άλλωστε το Netflix είναι το streaming σπίτι της λατρεμένης ενήλικης animated σειράς του Adult Swim, καθώς το MAX δεν υποστηρίζεται επίσημα ακόμα στην Ελλάδα. 

Η νέα σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως οι προηγούμενες. Οι συντελεστές υπόσχονται να ανεβάσει τον πήχη παρά την αποχώρηση του συνδημιουργού της σειράς, με τον Dan Harmon να είναι πλέον αυτός που απέμεινε. 

Τα ονόματα των νέων voice actors του Rick και του Morty θα τα μάθουμε αφότου κάνει πρεμιέρα η 7η σεζόν, επομένως κάντε υπομονή μερικά 24ωρα ακόμα. 

Η σύνοψη της 7ης σεζόν αναφέρει: "Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!"

Η 7η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου για τις ΗΠΑ, ενώ τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου (και κάθε Δευτέρα) θα γίνονται διαθέσιμα τα νέα επεισόδια στο ελληνικό Netflix.