Νέα πλάνα από το anime του Rick and Morty!

Η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια
19 Δεκεμβρίου 2023 00:54
Νέα πλάνα από το anime του Rick and Morty!

Τι κι αν έπαιξε ήδη η 7η σεζόν του Rick and Morty, αν είστε λάτρεις αυτού του σύμπαντος, τότε να σας πούμε ότι πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια νέα σειρά που θα έρθει με ένα νέο και ιδιαίτερο στιλ. Ο λόγος γίνεται για το Rick and Morty: The Anime, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα του πρώτους μήνες του 2024 και τώρα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό, καθώς το Adult Swim έδωσε στα φώτα της δημοσιότητα ένα νέο κλιπ.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο project που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά και που αναμένεται να παίξει μέσα από τη συχνότητα του MAX της Warner Bros. Discovery. Η Adult Swim συνεργάζεται με την Telecom Animation Film για να φέρουν στις οθόνες σας αυτό το project, το οποίο μοιάζει εντελώς διαφορετικό από αυτό το στιλ που μας έχει συνηθίσει η σειρά όλα αυτά τα χρόνια.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ακούσετε τις φωνές των Yōhei Tadano (Megalobox) ως Rick Sanchez, Keisuke Chiba (Rick and Morty vs Genocider) ως Morty Smith, Manabu Muraji (Howl's Moving Castle) ως Jerry Smith, Akiha Matsui (Aoashi) ως Summer Smith και Jun Irie (Tokumei Sentai Go-Busters) ως Beth Smith.

Ο δημιουργός της σειράς είναι ο Takashi Sano, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον παραγωγό Koji Iijima (When They Cry: Kai) και τον εκτελεστικό παραγωγό Maki Terashima-Furuta (Kill Bill: Vol 1). Ο Sano θα γράψει επίσης το σενάριο.

Ο σκηνοθέτης του anime είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Γεια σας. Είμαι ο Sano, ο σκηνοθέτης του Rick and Morty: The Anime. Ως σκηνοθέτης, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι επίσης μεγάλος θαυμαστής του Rick and Morty. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί fans σε όλο τον κόσμο και είμαι πράγματικά τιμή μου που με επέλεξαν για να δημιουργήσω μια νέα ιστορία. Ωστόσο, με αυτή την τιμή έρχεται και μεγάλη πίεση, γιατί του πρωτότυπου τα επεισόδια είναι τόσο καλά φτιαγμένα. Αυτό που προσπάθησα να καταφέρω σε αυτά τα 10 επεισόδια είναι να πάρω όλα τα αγαπημένα μου μέρη του Rick and Morty, να τα συμπιέσω για να βγάλω την ουσία τους και μετά να προσθέσω μια μοναδική ιαπωνική ανατροπή πάνω τους.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε περιπέτειες των Rick και Morty σε anime μορφή. Η Adult Swim είχε κυκλοφορήσει πέντε anime shorts το 2020 και το 2021 και μετά την τεράστια επιτυχία τους αποφάσισε να προβεί στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης anime σειράς.

Το anime του Rick and Morty θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στους πρώτους μήνες του 2024. Δείτε το Sneak Peak βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.