Μάθαμε ποιοι ηθοποιοί δίνουν τις φωνές τους στην 7η σεζόν του Rick and Morty

Αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί στα credits του 1ου επεισοδίου της 7ης σεζόν
16 Οκτωβρίου 2023 12:35
Μάθαμε ποιοι ηθοποιοί δίνουν τις φωνές τους στην 7η σεζόν του Rick and Morty

Η 7η σεζόν του Rick and Morty έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ στις ΗΠΑ και πλέον έφτασε και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Το νέο κεφάλαιο της σειράς επιστρέφει με νέα επεισόδια, ολοκαίνουργιο cast και φυσικά, θεότρελες περιπέτειες. Το πρώτο επεισόδιο είναι εδώ και πλέον μάθαμε ποιοι είναι οι αντικαταστάτες του Justin Roiland.

Ο Ian Cardoni είναι ο νέος voice actor του Rick Sanchez, ενώ ο Harry Belden υποδύεται στην 7η σεζόν τον Morty Smith. Αυτό αποκαλύφθηκε μέσα από τα credits στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, που έπαιξε στις ΗΠΑ εχθές και σήμερα στην Ελλάδα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τις φωνές των Cardoni και Sanchez τις ακούσαμε για πρώτη φορά στο trailer της 7ης σεζόν που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η Adult Swim δεν είχε αποκαλύψει τους ηθοποιούς.

Ο Ian Cardoni:

Ο Harry Belden:

Για την ιστορία, ο Ian Cardoni έχει εμφανιστεί σε διάφορα projects, όπως είναι το WreslteMania 37, Dead of Night και Clear History, ενώ από την άλλη, ο Harry Belden έχει παίξει στα Christmas Again, Chicago Med, Proven Innocent και άλλα.

Το Netflix φέρνει την 7η σεζόν του Rick and Morty αμέσως μετά την πρεμιέρα στις ΗΠΑ, καθώς τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα το πρωί στις 10:00 π.μ.

Η νέα σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως οι προηγούμενες. Οι συντελεστές υπόσχονται να ανεβάσει τον πήχη παρά την αποχώρηση του συνδημιουργού της σειράς, με τον Dan Harmon να είναι πλέον αυτός που απέμεινε.

Η σύνοψη της 7ης σεζόν αναφέρει

Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!

Η 7η σεζόν του Rick and Morty παίζει από σήμερα στο Netflix.