Rick and Morty 7η σεζόν: Οι κριτικές του κοινού δείχνουν το πρόβλημα στην μετά-Roiland εποχή

Οι fans εξέφρασαν τα παράπονά τους μέσω Rotten Tomatoes
24 Οκτωβρίου 2023 01:11
Rick and Morty 7η σεζόν: Οι κριτικές του κοινού δείχνουν το πρόβλημα στην μετά-Roiland εποχή

Μπορεί οι κριτικοί και τα μέσα να μην έχουν κανένα πρόβλημα με την αλλαγή του voice actor των Rick και Morty στην ομώνυμη σειρά, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι fans έχουν και το εκφράζουν με έντονο τρόπο. 

Η 7η σεζόν αποτελεί την πρώτη στην μετά-Justin Roiland εποχή του Rick & Morty, καθώς ο συνδημιουργός του σόου απολύθηκε λόγω των νομικών περιπετειών του και δύο νέοι voice actors ανέλαβαν τις φωνές των πρωταγωνιστών. Πρόκειται για τους Ian Cardoni και Harry Balden, οι οποίοι προσπαθούν να μιμηθούν ολοκληρωτικά την ερμηνεία του Roiland και στους δύο ρόλους. 

Στους fans του Rick & Morty η αλλαγή αυτή δεν φαίνεται να έκατσε καθόλου καλά και αρκετός κόσμος εξέφρασε τα παράπονά του μέσω του Rotten Tomatoes. Εκεί στα πρώτα επεισόδια της 7ης σεζόν όπου έχουν προβληθεί δύο από τα 10 συνολικά, το σκορ του κοινού βρίσκεται στο 34% με πάνω από 250 βαθμολογίες, παίρνοντας τη στάμπα του "σάπιου" (Rotten), ενώ στις κριτικές των διαφόρων μέσων ύστερα από 11 reviews βρίσκεται στο 73% -μέχρι στιγμής. 

Αυτό το σκορ δείχνει και πόσο διχασμένη πλέον είναι η κοινότητα για το recasting του Roiland αλλά και η χαμηλότερα βαθμολογημένη σεζόν στην ιστορία του Rick & Morty.

Πρόσφατα, μάθαμε επιτέλους και την ταυτότητα των νέων ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στον Rick Sanchez και τον Morty Smith -αλλά και σε άλλους χαρακτήρες που ο Roiland υποδυόταν. 

Η σύνοψη της 7ης σεζόν αναφέρει: "Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!"

Το Rick & Morty προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω του Netflix όπου τα νέα επεισόδια της 7ςη σεζόν κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα.