Ακούστε τις νέες φωνές του Rick & Morty μέσα από το trailer της 7ης σεζόν

Αποκαλύφθηκαν οι φωνές, όχι όμως και τα ονόματά τους
25 Σεπτεμβρίου 2023 20:19
Ακούστε τις νέες φωνές του Rick & Morty μέσα από το trailer της 7ης σεζόν

Τέλος στη "σιγή ιχθύος" του Adult Swim για τις νέες φωνές των Rick & Morty έβαλε το ολοκαίνουργιο trailer της 7ης σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε, διότι αποκαλύπτονται οι νέοι voice actors, υπό τους ήχους μάλιστα του κομματιού "Ace of Spades" των Motorhead.

Να θυμίσουμε ότι ο συνδημιουργός του σόου και βασικός voice actor του αταίριαστου πρωταγωνιστικού διδύμου, Justin Roiland, απολύθηκε από τη σειρά λόγω των κατηγοριών περί άσκησης βίας στην πρώην σύντροφό του, που ήρθαν στο φως. Αρκετούς μήνες μετά ο Roiland απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ενώπιον του δικαστηρίου, λόγω του ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία εναντίον του. 

Και λέμε "νέοι" καθώς πρόκειται για δύο ηθοποιούς που θα δανείζουν τη φωνή τους στον Rick Sanchez και τον Morty Smith αντίστοιχα. Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς είναι ότι πρόκειται για...μιμήσεις της ερμηνείας του Roiland και στις δύο περιπτώσεις. Ναι μεν θα λέγαμε ότι περνάνε τη βάση, αλλά για κάποιον που είναι εξοικειωμένος εδώ και έξι σεζόν με τη φωνή του Roiland μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρόκειται ακριβώς για τους Rick και Morty που θυμόταν. 

Μπορεί να ακούτε τους νέους ηθοποιούς που θα δανείζουν τις φωνές τους, αλλά τα ονόματά τους δε θα τα μάθετε ακόμα. Τουλάχιστον όχι μέχρι την πρεμιέρα της 7ης σεζόν στις 15 Οκτωβρίου. "Θέλουμε τη σειρά να μιλήσει από μόνη της. Πιστεύουμε στη δυναμική της νέας σεζόν και των νέων φωνών και θέλουμε να διατηρήσουμε την εμπειρία για τους fans" ανέφερε insider του Adult Swim στο THR. 

Δείτε το νέο trailer της 7ης σεζόν του Rick and Morty

Η νέα σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως οι προηγούμενες. Οι συντελεστές υπόσχονται να ανεβάσει τον πήχη παρά την αποχώρηση του συνδημιουργού της σειράς, με τον Dan Harmon να είναι πλέον αυτός που απέμεινε. 

Μάλιστα, η σύνοψη της 7ης σεζόν αφήνει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψουν με νέες φωνές, οι οποίες θα είναι "παρόμοιες" με την ερμηνεία του Justin Roiland. Tώρα το πόσο παρόμοιες θα είναι μένει να φανεί. "Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ! Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Την EVIL Summer;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας δούμε τι θα γίνει! Πιθανότατα να υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. Rick and Morty, για 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!"

Η 7η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου.