Η πρώτη spinoff σειρά του Rick and Morty είναι η καλύτερη παρωδία των "Avengers"

Θυμάστε τους "Vindicators";
20 Μαΐου 2021 10:27
Η πρώτη spinoff σειρά του Rick and Morty είναι η καλύτερη παρωδία των "Avengers"

Ένα από τα καλύτερα επεισόδια της 3ης σεζόν του Rick and Morty ήταν αυτό με τους "Vindicators", την καυστικά ξεκαρδιστική παρωδία των Avengers της Marvel -και γενικά των superhero ταινιών. Το Adult Swim ανακοίνωσε, λοιπόν, πως ετοιμάζει την πρώτη spinoff σειρά του franchise, η οποία είναι το "The Vindicators" με πρωταγωνιστές την διαγαλαξιακή ομάδα των Supernova, Vance Maximus, Alan Rails, Crocubot και τον Noob Noob, όμως ο Rick και ο Morty Sanchez θα απουσιάζουν. 

Επειδή όμως η superhero ομάδα αποδεκατίστηκε σε εκείνο το επεισόδιο όσοι θυμάστε από την σατανική και ναρκισσιστική ιδιοφυία του Rick, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πριν το "Vindicators 3: The Return of Worldender". H επίσημη περιγραφή αν και δεν αποκαλύπτει πολλά αναφέρει:

Απαντήστε στο Vindibeacon και ενώστε τις δυνάμεις σας με τους παλιόφιλούς σας τη Supernova, τον Vance Maximis, τον Alan Rails, τον Crocubot και τον Noob Noob καθώς θα μάχονται κατά του εγκλήματος, θα αποτρέπουν γενοκτονίες και γενικά να τα βγάζουν πέρα χωρίς τους Rick και Morty. 

Η μίνι σειρά θα προβληθεί μέσα από τα ιντερνετικά κανάλια του Adult Swim, το οποίο ανακοίνωσε ακόμη τρεις web μίνι σειρές για το "Aqua Teen Hunger Force" με τίτλο "Aquadonk Side Pieces", το "Robot Chicken" με τίτλο "Alabama Jackson", καθώς και για το "Your Pretty Face is Going to Hell". 

Να θυμίσουμε πως η 5η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου.