Έρχεται η spinoff σειρά του Μπομπ Σφουγγαράκη με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Αστέρη

Είστε έτοιμοι; Είστε έτοιμοι; Είστε έτοιμοι;
12 Αυγούστου 2020 10:00
Έρχεται η spinoff σειρά του Μπομπ Σφουγγαράκη με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Αστέρη

Είναι το πιο λατρεμένο δίδυμο κινουμένων σχεδίων των τελευταίων δεκαετιών. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, παρέα με τον Πάτρικ Αστέρη μας χάρισαν άπειρες στιγμές γέλιου μέχρι δακρύων στο σόου "Spongebob Squarepants" από το 1999 μέχρι και σήμερα, όπου η σειρά αναμένεται να επιστρέψει για 13η σεζόν. Τώρα όμως είναι η σειρά του ροζ φίλου του να λάμψει.

Για αυτό και το Nickelodeon ανακοίνωσε την επίσημη spin-off σειρά του σύμπαντος του Spongebob, με τίτλο The Patrick Star Show, στην οποία προφανώς θα πρωταγωνιστεί ο ροζ αφελής αστερίας, με τον Bill Fagerbakke να δανείζει τη φωνή του και πάλι όπως κάνει εδώ και χρόνια. 

Η νέα σειρά θα ακολουθεί τα χνάρια του θρυλικού "The Larry Sanders Show" και Comedy Bang!Bang! με τον Patrick να συνεχίζει την καριέρα του ως παρουσιαστής της δικής του βραδινής talk show εκπομπής. Σύμφωνα με το Deadline θα εμφανιστούν αρκετοί γνωστοί χαρακτήρες από το cast του Spongebob Squarepants και φυσικά θα γνωρίσουμε ολοκαίνουριους χαρακτήρες. 

Η πρώτη σεζόν του σόου θα αποτελείται από 13 επεισόδια, με τους συντελεστές του "Τετραγωνοπαντελονή" να συμμετέχουν και εδώ. Επίσης, θα αποτελέσει την δεύτερη spinoff σειρά του σύμπαντος μετά το "Kamp Koral", που έρχεται δύο χρόνια μετά τον θάνατο του δημιουργού του Σφουγγαράκη, Stephen Hillenburg

Τέλος, η τρίτη ταινία του διάσημου χαρακτήρα με τίτλο "Spongebob Squarepants: Sponge on the Run" αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Netflix. 

Σας αφήνουμε να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Patrick: