Έρχεται επίσημο Xbox Series X Μπόμπ Σφουγγαράκης

Μοιάζει με meme, αλλά δεν είναι!
04 Μαρτίου 2024 19:46
Έρχεται επίσημο Xbox Series X Μπόμπ Σφουγγαράκης

Ναι, καλά διαβάσατε! Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε μια νέα συλλεκτική έκδοση της Xbox Series X κονσόλας της, η οποία έχει την εμφάνιση του πασίγνωστου χαρακτήρα Μπόμπ Σφουγγαράκη!

Φυσικά, μιας και ο σχεδιασμός του Xbox Series X είναι αρκετά τετραγωνισμένος, η εμφάνιση του «τετραγωνοπαντελονή» ταιριάζει γάντι. Πέρα από την Xbox κονσόλα που θα έχει την εμφάνιση του Μπομπ, να χαμογελά ενθουσιασμένος, με την στολή του από τον Τραγανό Κάβουρα και τα χέρια του ψηλά, στο πακέτο θα υπάρχει και ένα ξεχωριστό χειριστήριο.

Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο Xbox Wireless Controller τιμά και τους φίλους του Μπομπ και άλλους χαρακτήρες της σειράς, με σχέδια από τον Πάτρικ, τον κύριο Καβούρη, τον Σέλντον Πλαγκτόν και τον Καλαμάρη.

Το Xbox Series X – Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle θα είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκλειστικά μέσα από τα Drops της αλυσίδας καταστημάτων Best Buy. Η τιμή της κονσόλας θα ανέρχεται σε $699 και μέσα στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και ένα αντίτυπο του Nickelodeon All-Star Brawl 2 παιχνιδιού.