Πρώτη ματιά στο Avatar: The Last Airbender του Netflix

Εικόνες και ένα teaser trailer από τη live action προσαρμογή
18 Ιουνίου 2023 17:41
Πρώτη ματιά στο Avatar: The Last Airbender του Netflix

Το Netflix έδωσε στους fans μια πρώτη γεύση από τη live-action προσαρμογή του Avatar: The Last Airbender, της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού αγοριού που μπορεί να ελέγχει και τα τέσσερα στοιχεία. Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο teaser βίντεο και μερικές φωτογραφίες του καστ, κατά τη διάρκεια του Tudum event που έλαβε χώρα το Σάββατο.

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Μαζί του θα είναι η Katara και ο Sokka, αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού, που θα τον βοηθήσουν στο ταξίδι του.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Netflix δείχνουν τα τέσσερα βασικά μέλη του καστ με τα κοστούμια τους. Πρόκειται για τον Gordon Cormier ως Aang, την Kiawentiio ως Katara, τον Ian Ousley ως Sokka και τον Dallas Liu ως Zuko, τον εξορισμένο πρίγκιπα του Έθνους της Φωτιάς που καταδιώκει τον Aang. Το trailer από την άλλη πλευρά εστιάζει στα τέσσερα στοιχεία που βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας.

Η live-action σειρά είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2024.