Drake Bell: Θρίλερ με τον ηθοποιό της παιδικής σειράς του Nickelodeon που αγνοείται (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Βρέθηκε από την αστυνομία ο πάλαι ποτέ σταρ της σειράς “Drake & Josh“
13 Απριλίου 2023 20:39
Drake Bell: Θρίλερ με τον ηθοποιό της παιδικής σειράς του Nickelodeon που αγνοείται (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του γνωστούθ ηθοποιού Drake Bell μπήκε πριν από λίγη ώρα. Η αστυνομία της Φλόριντα ανακοίνωσε στις 10:46 το πρωί τοπική ώρα ότι εντόπισε τον Bell και είναι σώος και αβλαβής. "Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επαφή με τον κ. Μπελ και ότι είναι ασφαλής", ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Ντεϊτόνα Μπιτς στο Facebook λίγο πριν από τη 1:30 μ.μ. (τοπική ώρα).

Ακολουθεί η αρχική δημοσίευση


Ο ηθοποιός Drake Bell που έγινε γνωστός μέσα από την παιδική σειρά "Drake & Josh" του Nickelodeon, αγνοείται και επίσημα με την αστυνομία να θεωρεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Το θρίλερ με τον Bell, που τα τελευταία χρόνια άλλαξε το καλλιτεχνικό του όνομα και πηγαίνει με το "Drake Campana", ξεκίνησε λίγο μετά το βράδυ της Τετάρτης (ώρα ΗΠΑ). 

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έγινε από το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach, ο Bell -που αναφέρεται με το κανονικό του όνομα Jared Bell- εθεάθη για τελευταία φορά να κινείται με μια γκρι BMW του 2022 στην "περιοχή του Mainland High School στις 4/12/2023 λίγο πριν τις 9 μ.μ.".

Η αστυνομία ζητά από το κοινό να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εντοπισμό του Bell και να επικοινωνήσει με την αστυνομία της Daytona Beach.

Οι λογαριασμοί του Bell στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανενεργοί από τις 3 Απριλίου, όταν και δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από τη συνέντευξή του σε έναν YouTuber. Στο Instagram, οι τελευταίες αναρτήσεις του ήταν στις 6 Μαρτίου, όταν ανέβασε βίντεο με τον μικρό γιο του και τη σύζυγό του, Janet Von Schmeling.

Ο 36χρονος σταρ έχει ένα ταραχώδες παρελθόν, που περιλαμβάνει νομικά ζητήματα και προσωπικές διαμάχες. Τον Ιούλιο του 2021, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες περί αποστολής σεξουαλικών μηνυμάτων σε ένα 15χρονο κορίτσι που τον γνώρισε στο διαδίκτυο και παρακολουθούσε τις συναυλίες του. Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας στην Καλιφόρνια. Αντιμετώπισε επίσης κατηγορίες για κακοποίηση από μια πρώην φίλη του, τις οποίες αρνήθηκε.

Ο Bell έγινε διάσημος ως παδί-ηθοποιός στο "The Amanda Show" του Nickelodeon και αργότερα πρωταγωνίστησε μαζί με τον Josh Peck στο "Drake & Josh" από το 2004 έως το 2007. Ακολούθησε επίσης μουσική καριέρα, κυκλοφορώντας αρκετά άλμπουμ και κάνοντας διεθνείς περιοδείες. Άλλαξε το όνομά του σε Drake Campana και μετακόμισε στο Μεξικό το 2020, όπου απέκτησε δημοτικότητα μεταξύ των ισπανόφωνων θαυμαστών του.

Tags: