Ένα παλιό λατρεμένο καρτούν της παιδικής ηλικίας γίνεται κανονική ταινία

Ο λόγος για το Danny Phantom
15 Ιανουαρίου 2024 23:59
Ένα παλιό λατρεμένο καρτούν της παιδικής ηλικίας γίνεται κανονική ταινία

Ένα λατρεμένο καρτούν των παιδικών χρόνων (ειδικά να είστε γεννημένοι προς τα τέλη των 90s) πρόκειται να μεταφερθεί σε κανονική live action ταινία. Ο λόγος για το Danny Phantom του Nickelodeon, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο @DanielRPK βρίσκεται υπό ανάπτυξη στα στούντιο της Paramount

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για μία κινηματογραφική ταινία ή μία ταινία που θα προβληθεί μέσα από την streaming υπηρεσία Paramount+, καθώς το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα. Πάντως το Danny Phantom προβάλονταν μια φορά και έναν καιρό το 2004 στο κανάλι Nickelodeon, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στην Ελλάδα τόσο μέσα από το θεματικό Nick+ όσο και από τις εταιρίες δορυφορικής τηλεόρασης. 

Αποτελεί δημιουργία του Butch Hartman, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για το "The Fairly OddParents" άλλης μια αρκετά επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Danny Fenton (του οποίου το όνομα ακουγόταν σαν "Φάντομ" δηλαδή φάντασμα) ο οποίος μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο των γονιών του -που είναι κολλημένοι με το κυνήγι φαντασμάτων- αποκτά διάφορες υπερδυναμείς, όπως το να πετάει και να είναι αόρατος. Η ζωή του αλλάζει μια για πάντα και υπόσχεται να γίνει ο σούπερ ήρως που θα προστατέψει την οικογένεια, και τους φίλους του, Tucker και Sam, αλλά και την πόλη του από την απειλή των φαντασμάτων της Ghost Zone. 

Τo Danny Phantom διατηρήθηκε στον αέρα για τρεις σεζόν και το τελευταίο του επεισόδιο προβλήθηκε το 2007, όπου έκτοτε έχει κερδίσει μια θέση στις μνήμες πολλών fans.