Έρχεται η 15η σεζόν του Μπομπ Σφουγγαράκη!

Το SpongeBob SquarePants ξεκίνησε το 1999
30 Σεπτεμβρίου 2023 14:38
Έρχεται η 15η σεζόν του Μπομπ Σφουγγαράκη!

Το SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) θα συνεχιστεί κανονικά, αφού μάθαμε ότι η 15η σεζόν είναι στα σκαριά για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του θρυλικού χαρακτήρα και της παρέας του.

Πιο συγκεκριμένα, το Nickelodeon ανακοίνωσε ότι οι περιπέτειες στο βυθό του Μπικίνι δεν πρόκειται να τελειώσουν σύντομα, καθώς εκτός από την 14η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την 15η.

Επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την 15η σεζόν, παρά μόνο ότι θα περιλαμβάνει 26 επεισόδια, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν μέσα στο 2024. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, παρόλο που η σειρά κλείνει 25 χρόνια, πολλές σεζόν είχαν αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους, παραδείγματος χάρη, πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια μεταξύ του 3ου και του 4ου κύκλου.

Το SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 1999 και έχει περισσότερα από 340 επεισόδια στις πλάτες του. Η σειρά έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, ενώ έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία και στην Ελλάδα.

Μερικές πληροφορίες για το Μπομπ Σφουγγαράκη σύμφωνα με το Wikipedia:

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον βιολόγο και σχεδιαστή Στίβεν Χίλενμπεργκ για το Nickelodeon και εξιστορεί τις περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα και των διάφορων φίλων του στην πλασματική υποβρύχια πόλη του Βυθού του Μπικίνι. Η δημοτικότητα της σειράς την μετέτρεψε σε εμπορικό franchise, καθώς επίσης και στη σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία που έχει προβληθεί από το Nickelodeon και την πιο διαδεδομένη ιδιοκτησία της Viacom Media Networks.

Μέχρι τα τέλη του 2017, το franchise είχε αποφέρει 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε εμπορευματικά έσοδα για το κανάλι. Έχουν προβληθεί δεκατρείς κύκλοι. Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από το Nickelodeon, ενώ έχει προβληθεί παλαιότερα και από τα κανάλια Star Channel και Channel 9.