Το πιο επιτυχημένο YouTube βίντεο όλων των εποχών θα γίνει κανονική ταινία

Από την Nickelodeon και την Paramount
16 Φεβρουαρίου 2022 13:34
Το πιο επιτυχημένο YouTube βίντεο όλων των εποχών θα γίνει κανονική ταινία

Όπως σας ενημερώσαμε στις αρχές του έτους, το "Baby Shark" είναι το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube, ξεπερνώντας μάλιστα το εξωπραγματικό ορόσημο των 10 δισεκατομμυρίων.

Πρόκειται για ένα παιδικό τραγούδι που αφορά μια οικογένεια από χαριτωμένους καρχαρίες και το οποίο σίγουρα έχει γίνει τόσο δημοφιλές χάρη στους μικρότερης ηλικίας θεατές της YouTube Kids πλατφόρμας.

Τώρα, στο πλαίσιο των πολυάριθμων ανακοινώσεων που πραγματοποίησε σήμερα, η Paramount έκανε γνωστό πως θα βασιστεί στο διάρκειας 2 λεπτών βίντεο και θα δημιουργήσει μια κανονική κινηματογραφική παραγωγή. Η animated ταινία θα κυκλοφορήσει το 2023, εμπλουτίζοντας περεταίρω το franchise, το οποίο θα αποκτήσει και δική του τηλεοπτική σειρά, το Baby Shark’s Big Show.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η Nickelodeon Animation σε συνεργασία με την Pinkfong Company. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για κάποιο μιούζικαλ, μιας και η αρχική πηγή έμπνευσης είναι τραγούδι, αλλά για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το "Baby Shark" και θέλετε να σας κολλήσει μια μελωδία για να σιγοτραγουδάτε όλη μέρα, παρακάτω θα βρείτε το εν λόγω βίντεο, το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στο YouTube τον Ιούνιο του 2016: