Το The Sinner επιστρέφει για 2η σεζόν και ίσως με άλλη πρωταγωνίστρια

Ενδέχεται να μην ξαναδούμε την Jessica Biel στον κεντρικό ρόλο
21 Μαρτίου 2018 16:51
Το The Sinner επιστρέφει για 2η σεζόν και ίσως με άλλη πρωταγωνίστρια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το δίκτυο USA έβαλε μπρος για την παραγωγή της 2ης σεζόν του The Sinner, του αστυνομικού δράματος όπου πρωταγωνίστησε η Jessica Biel, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Bill Pullman ως τον ντεντέκτιβ Harry Ambrose.

Το θέμα βέβαια είναι ότι η υποψήφια με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός για την ερμηνεία της ως η ψυχικά ασθενής Cora Tannetti, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επανέλθει ως η αντίστοιχη ηρωίδα.

Το τέλος του 1ου κύκλου βρίσκει την Cora να παλεύει με τους δικούς της ‘δαίμονες’ μέσα στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής όπου μεταφέρθηκε έπειτα και από απόφαση του δικαστηρίου να δεχθεί βοήθεια ειδικών, μετά τον βίαιο φόνο που διέπραξε κοινή θέα της οικογένειάς της και των επισκεπτών ενός πάρκου. Στην πραγματικότητα τα αίτια που την οδήγησαν στην φρικαλέα αυτή ενέργεια είναι ακόμη πιο συνταρακτικά.

Η ιστορία της παρά το ότι μοιάζει ολοκληρωμένη με το φινάλε που της δίνεται, ίσως να μπορούσε να συνεχιστεί περαιτέρω, αν η Biel εμφανιζόταν ξανά ως η Cora, η οποία αφήνεται ελεύθερη μετά από χρόνια, ή αν ο αστυνομικός Ambrose την επισκεφθεί εν όψει μίας καινούργιας του υπόθεσης.

Αυτήν αφορά ο λόγος, όπως δείχνουν οι πληροφορίες του νέου concept, θα αφορά την δολοφονία ενός εντεκάχρονου αγοριού για την οποία ο επιθεωρητής συνειδητοποιεί πως κρύβονται βαθύτερα αίτια και ακόμη πιο σκοτεινά κίνητρα πίσω από το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε, όπου φαίνεται να εμπλέκονται και μέλη της μικρής επαρχιακής κοινωνίας όπου μεγάλωνε το παιδί.

Το 2ο κεφάλαιο του The Sinner αναμένεται να προβληθεί μέσα στο καλοκαίρι.