Επιστρέφει μια από τις καλύτερες sci-fi σειρές μυστηρίου του 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι καουμπόηδες συναντούν χωροχρονικά παράδοξα στη μέση μιας επαρχιώτικης πόλης
15 Απριλίου 2024 20:35
Επιστρέφει μια από τις καλύτερες sci-fi σειρές μυστηρίου του 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Outer Range της Amazon ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 2022 καθώς συγκαταλλέχθηκε σε διάφορες λίστες ανάμεσα στις καλύτερες sci-fi σειρές μυστηρίου εκείνης της χρονιάς. Δεν ήταν μόνο το πολύ δυνατό cast με τον Josh Brolin (Avengers Endgame, No Country for Old Men), τον Bill Pullman (Top Gun: Maverick) και άλλους πολλούς, αλλά το ιδιαίτερο concept που αναμιγνύει το "Yellowstone" με το "Twin Peaks" και μια δόση από το "DARK".

Τι συμβαίνει λοιπόν σε μια επαρχιώτικη πόλη του Γουαϊόμινγκ όταν μερικοί καουμπόηδες συναντούν ένα παράξενο κοσμικό κενό στη μέση του πουθενά και συμβαίνουν διάφορα χρονικά παράδοξα; Το Outer Range είναι η απάντηση και πλέον επίσημα η Amazon ανακοίνωσε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς στο Prime Video, μαζί με ένα πρώτο trailer για τα όσα επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια και το οποίο θα παρακολουθήσετε παρακάτω. 

Δύο χρόνια μετά το Outer Range επιστρέφει και γίνεται ακόμη πιο "Lynch"-ικά παράξενο με την πρεμιέρα του να ορίζεται για τις 16 Μαίου, καθώς και τα 7 νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα. Πολλά από τα αναπάντητα ερωτήματα φαίνεται ότι θα απαντηθούν στη 2η σεζόν όπως την εξαφάνιση της εγγονής των Άμποτ, την εμφάνιση της Autumn, πώς οι Tillerson θα αντιδράσουν και άλλα πολλά που μάλλον θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αλλόκοτα ερωτήματα. 

Μαζί με τον σταρ του Dune Part 2 στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι εξής ηθοποιοί: Lili Taylor, Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, και ο Will Patton. Ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός ανέλαβε ο Charles Murray (True Story, Sons of Anarchy, Star Wars: Rebels) από τον δημιουργό του Outer Range, Brian Watkins, ενώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο θα κάνει ο Brolin στη σειρά, έχοντας αναλάβει τα ηνία του 6ου επεισοδίου.

H επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν του Outer Range αναφέρει: Το "Outer Range" επικεντρώνεται στον Royal Abbott (Brolin), έναν κτηνοτρόφο που παλεύει για τη γη και την οικογένειά του, ο οποίος ανακαλύπτει ένα ανεξήγητο φαινόμενο στην άκρη της ερημιάς του Wyoming, με τη μορφή ενός σκοτεινού κενού. Το μυστήριο γύρω από το αινιγματικό κενό στο δυτικό βοσκοτόπι του ράντσου της οικογένειας Abbott βαθαίνει στη δεύτερη σεζόν, καθώς ο Royal και η σύζυγός του Cecelia (Taylor) παλεύουν να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη μετά την ξαφνική εξαφάνιση της εγγονής τους. Το διακύβευμα δεν ήταν ποτέ υψηλότερο για τους Άμποτ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον απειλές σε πολλαπλά μέτωπα." 

Δείτε το trailer των νέων επεισοδίων παρακάτω, με την πρεμιέρα να ορίζεται για τις 16 Μαΐου 2024