Το Suits επιστρέφει με νέα σειρά μετά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης στο Netflix

Η αναβίωση της σειράς έρχεται με διαφορετικό ύφος και κάτι από NCIS και CSI
13 Οκτωβρίου 2023 14:30
Το Suits επιστρέφει με νέα σειρά μετά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης στο Netflix

Τους τελευταίους πέντε μήνες, το Suits έχει καταφέρει να διαλύσει κάθε άλλη δημοφιλή σειρά των τελευταίων ετών στην τηλεόραση, καθώς χάρη στη διαθεσιμότητά του στο Netflix, έγινε η Νο.1 σε τηλεθέαση σειρά στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας μέχρι και το "Wednesday", ενώ είναι για 12 σερί εβδομάδες στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού

Αυτή τη διόλου τυχαία αναβίωσή του στα μάτια των τηλεθεατών την είδαν σαν μια μεγάλη ευκαιρία οι ιθύνοντες της NBC Universal και του USA Network και για αυτό έβαλαν μπρος τα γρανάζια για τη συνέχεια της, παρά το ότι το Suits έριξε οριστικά αυλαία πριν από τέσσερα χρόνια και 9 σεζόν στον αέρα. 

Όπως μεταδίδει το Deadline, ο δημιουργός του Suits, Aaron Korsh ετοιμάζει ήδη μια νέα σειρά του Suits, η οποία δε θα είναι ούτε μια αναβίωση στο στιλ ενός sequel, ούτε και κάποιο reboot. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια σειρά εντός του σύμπαντος του Suits -σαν το 'Pearson" περίπου- η οποία θα είναι στο ύφος των CSI και NCIS, δηλαδή θα διαδραματίζεται με νέους χαρακτήρες σε μια νέα τοποθεσία και οι πληροφορίες λένε αυτή θα είναι το Λος Άντζελες. 

Αυτή τη στιγμή το project βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης, αλλά συζητιούνται οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ούτως ώστε να μπει σε fast-track και να γυριστεί το συντομότερο δυνατό, προφανώς γιατί η NBCUniversal δε θέλει να χάσει λεπτό από την αναπάντεχη φόρα που έχει το Suits. 

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί όμως σε πιο τηλεοπτικό ή καλωδιακό δίκτυο θα καταλήξει. Πάντως η δεύτερη ζωή που απέκτησε το Suits ήρθε όταν το Netflix απέκτησε τα επεισόδιά του, σε μια λογική τιμή ($200-$400.000/ επεισόδιο), μοιράζοντάς τα με το Peacock. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι 8 από τις 9 σεζόν του Suits στον αμερικάνικο κατάλογο του Netflix και είναι άγνωστο πότε θα έρθει και η τελευταία σεζόν του. Ωστόσο, στην Ελλάδα μπορούμε να απολαύσουμε ολόκληρη τη σειρά και με τις 9 σεζόν της μέσα από το Netflix. 

Μέχρι και ο Korsh δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, γράφοντας σε πρόσφατο tweet του ότι: "Πάντα πίστευα ότι μας υποτιμούσαν, αλλά όπως εξελίχθηκε, ακόμη και εγώ το υποτίμησα."

Για την ιστορία το Suits κράτησε για 9 σεζόν στον αέρα με πρωταγωνιστές τους Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, και Gina Torres.