Suits L.A.: Αυτός είναι “νέος Harvey Specter“ της spinoff σειράς

Ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο για τους fans της DC θα πρωταγωνιστήσει στο Suits LA
16 Φεβρουαρίου 2024 21:32
Suits L.A.: Αυτός είναι “νέος Harvey Specter“ της spinoff σειράς

Ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο για τους fans της DC θα πρωταγωνιστήσει στη spinoff σειρά του "SUITS" με τίτλο "Suits L.A.", η οποία αναμένεται να είναι η νεότερη επέκταση του σύμπαντος του Suits μετά την επίσης spinoff σειρά "Pearson". 

Ο λόγος για τον Stephen Amell ο οποίος επιλέχθηκε ως ο πρωταγωνιστής του Suits LA, τη δημιουργία του οποίου υπογράφει ο Aaron Korsh, δημιουργός και κεντρικός σεναριογράφος της πρωτότυπης σειράς του USA Network. Ο Amell είναι ιδιαίτερα γνωστός ως ο "Green Arrow" ή αλλιώς Oliver Quinn της σειράς "Arrow" του The CW. Η σειρά που αποτέλεσε κομμάτι του τηλεοπτικού Arrowverse της DC διήρκησε για 8 σεζόν και ήταν μια από τις μακροβιότερες ενώ έκανε τον Amell γνωστό σε όλον τον κόσμο. 

Εκτός από το casting του "νέου Harvey Specter" της υπόθεσης, μάθαμε και τις πρώτες πληροφορίες για το σενάριο του Suits LA. Σε αυτό ο Stephen Amell θα υποδυθεί τον Ted Black, έναν πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει επανεφεύρει τον εαυτό του εκπροσωπώντας τους πιο ισχυρούς πελάτες στο Λος Άντζελες. Η εταιρεία του βρίσκεται σε περίοδο κρίσης και για να επιβιώσει πρέπει να αποδεχτεί έναν ρόλο που περιφρονούσε σε όλη του την καριέρα. Ο Τεντ περιβάλλεται από μια ομάδα χαρακτήρων που τεστάρουν την αφοσίωσή τους τόσο στον Τεντ όσο και μεταξύ τους, ενώ δεν μπορούν να μην ανακατέψουν την προσωπική με την επαγγελματική τους ζωή. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ξετυλίγονται σταδιακά γεγονότα που συνέβησαν πριν από χρόνια και οδήγησαν τον Τεντ να αφήσει πίσω του ό,τι και όποιον αγαπούσε. 

O χαρακτήρας του Ted Black περιγράφεται ως μία χαρισματική φιγούρα (σαν τον Χάρβει Σπέκτερ του Gabriel Macht), ο οποίος βάζει τις δικές του ανάγκες πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Πριν από 15 χρόνια όμως ως πρώην εισαγγελέας της Ν. Υόρκης, ένωσε τις δυνάμεις του με τον παλιό του φίλο, Stewart Lane, με σκοπό να δημιουργήσουν μια δικηγορική εταιρία στο Λος Άντζελες που θα ειδικεύεται στο ποινικό και ψυχαγωγικό δίκαιο. 

Τα γυρίσματα της σειράς σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου στο Βανκούβερ του Καναδά. 

Το Suts LA δε θα είναι ούτε reboot, ούτε μια αναβίωση ούτε και sequel της σειράς Suits. Θα είναι περισσότερο μια επέκταση του κόσμου σε μία διαφορετική πόλη των ΗΠΑ και με διαφορετικούς χαρακτήρας, όπως οι αστυνομικές σειρές CSI και NCIS που εδώ και χρόνια παραμένουν στο τηλεοπτικό τοπίο αλλάζοντας τοποθεσίες και cast.