Στο ‘Umbre’ ένας άνδρας παίζει την ζωή και το σπίτι του κορώνα γράμματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κρυφή ζωή του στο περιθώριο του Νόμου φέρνει κοντά του φονικές απειλές
02 Δεκεμβρίου 2019 16:48
Στο ‘Umbre’ ένας άνδρας παίζει την ζωή και το σπίτι του κορώνα γράμματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το τηλεοπτικό αστυνομικό δράμα Umbre την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Bogdan Mirică και Igor Cobileanski, ενώ πίσω από την παραγωγή του βρίσκεται το HBO Europe, με τους Serban Pavlu, Maria Obretin, και την Andreea Vasile να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Πρόκειται για το πρώτο πρωτότυπο project της HBO Europe που θα κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. Η πλοκή εστιάζει στον ‘Relu’ (Pavlu), έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος ζει με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ρουμανία, και προσπαθεί να κρατήσει μυστική την διπλή ζωή που κάνει. Εργάζεται από τη μία, ως οδηγός ταξί, ενώ από την άλλη δουλεύει ως το δεξί χέρι του ‘Capitanu’ (Doru Ana), του αφεντικού της τοπικής μαφίας. Το συγγενικό του περιβάλλον δεν γνωρίζει ότι έχει συναλλαγές με τον υπόκοσμο, αλλά ούτε και η οργάνωση παρανόμων με τους οποίους συνεργάζεται ξέρει κάτι για την οικογένειά του. Μέχρι τώρα μοιάζει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, όμως μία απροσδόκητη εξέλιξη θα τον διαψεύσει πανηγυρικά, όταν κατά λάθος σκοτώνει έναν άνθρωπο. Πλέον, όσα έκρυβε αρχίζουν να βγαίνουν ένα ένα στην επιφάνεια και κινδυνεύει να τα χάσει όλα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Madalina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Dan Hurduc, Stefan Velniciuc και ο Laurentiu Bãnescu.

Το Umbre αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση μέσω του HBO NOW και του HBO GO στις 2 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: