Wednesday 2η σεζόν: Ο Tim Burton αποκαλύπτει εάν θα συμμετέχει στα νέα επεισόδια

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix
16 Σεπτεμβρίου 2023 13:11
Wednesday 2η σεζόν: Ο Tim Burton αποκαλύπτει εάν θα συμμετέχει στα νέα επεισόδια

Μερικά νέα για τη 2η σεζόν της σειράς Wednesday είχαμε δια στόματος Tim Burton, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή του έχει παγώσει επ'αόριστον λόγω της απεργίας των ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Στο πλαίσιο του BFI, ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του "Wednesday" επιβεβαίωσε την ανάμειξή του στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς-φαινομένου του Netflix, θέλοντας να ξεκαθαρίσει όμως παράλληλα το που βρίσκεται η παραγωγή από πλευράς προόδου. 

"Εγκεφαλικά έχω βάλει τα πράγματα στην άκρη μέχρι να τελειώσουν οι απεργίες. Μπορώ να μοντάρω και να κάνω πράγματα που μπορώ να κάνω, αλλά μέχρι να τελειώσει η απεργία, μόνο τότε θα επιστρέψουν τα πράγματα όπως είχαν. Όμως, ναι, συμμετέχω στη νέα σεζόν κατά κάποιον τρόπο. Δεν είμαι εντελώς σίγουρος επειδή τα πάντα έχουν παγώσει προς το παρόν." είπε ο Burton σε σχετική ερώτηση. 

Ο Burton δεν ξεκαθάρισε σε ποιον ρόλο θα εμπλέκεται στη 2η σεζόν του Wednesday, αλλά στην πρώτη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα όπως αποδείχθηκε όντας σκηνοθέτης τεσσάρων εκ των 8 συνολικά επεισοδίων της σειράς, καθώς και εκτελεστικός παραγωγός όλου του σόου. 

Ακόμη, εξύμνησε τη συνεργασία του με την Jenna Ortega (Τζένα Ορτέγκα) που υποδύεται την Wednesday Addams, λέγοντας ότι χωρίς αυτή δε θα γινόταν η σειρά όπως έγινε, αλλά και την επίγνωσή της στο πλατό λόγω της εμπειρίας της να παίζει σε ταινίες τρόμου. 

"Όταν έκανα την "'Wednesday'", ο λόγος που μου άρεσε είναι ότι ταυτίστηκα τόσο πολύ με τον χαρακτήρα. Αλλά για μένα, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς αυτήν. Μπορείς να την γράψεις καλά, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις να κάνεις, αλλά ένας τέτοιος χαρακτήρας θα χρειαζόταν τέτοια καθαρότητα, αγνότητα και δύναμη. Ένα άτομο πρέπει να το έχει αυτό. Οπότε για μένα, ουσιαστικά εκείνη έκανε την σειρά με αυτόν τον τρόπο".

Όσον αφορά τη 2η σεζόν γνωρίζουμε από το πρόσφατο TUDUM event του Netflix ότι η Οικογένεια Άνταμς θα μεγαλώσει και θα συστηθεί το κοινό σε ένα νέο μέλος της που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά. Η Ορτέγκα είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι η νέα σεζόν θα κλίνει περισσότερο προς τον τρόμο παρά στο ρομάντζο

Για την ιστορία, η 1η σεζόν της Wednesday έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο χρόνο και έσπασε δύο φορές το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μία εβδομάδα.

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το "Dahmer", μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αποτελεί δηλαδή και επίσημα την 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

H 2η σεζόν της Wednesday αναμένεται να βγει στο Netflix εντός του 2024, αν και με την κατάσταση που επικρατεί στο Χόλιγουντ αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας είναι ακόμη ρευστό.