Η 2η σεζόν του Wednesday μόλις απέκτησε ένα νέο πρόσωπο

Μεγαλώνει το cast
16 Απριλίου 2024 22:53
Η 2η σεζόν του Wednesday μόλις απέκτησε ένα νέο πρόσωπο

Η Jenna Ortega και ολόκληρο το επιτελείο του Wednesday ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν, η οποία όπως όλα δείχνουν θα φέρει και νέα πρόσωπα στη σειρά.

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό ότι ο Steve Buscemi προστέθηκε στο cast για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου επίσημες πληροφορίες για το ρόλο του. Ωστόσο, το Variety έχει το ρεπορτάζ και αναφέρει ότι ακούγεται ότι θα υποδυθεί ένα νέο διευθυντή στης Ακαδημίας Nevermore. Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει αυτό το δημοσίευμα.

Και γενικά, ο streaming κολοσσός αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε που αφορά τη 2η σεζόν του Wednesday, αφού μέχρι στιγμής έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα γνωστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιστρέφει η Jenna Ortega και το cast που είδατε και αγαπήσατε από την 1η σεζόν.

Ο Buscemi είναι μεγάλος ηθοποιός στο Χόλιγουντ και έχει παίξει σε πολλά γνωστά και επιτυχημένα projects, όπως είναι το Fargo, το Reservoir Dogs και το The Death of Stalin, ενώ έχει εμφανιστεί και στα Boardwalk Empire, Miracle Workers, The Sopranos, 30 Rock και Unbreakable Kimmy Schmidt. Επίσης, έχει προταθεί για Emmy 8 φορές και έχει κερδίσει ένα για τη σειρά-talk show Park Bench with Steve Buscemi.

Το Wednesday έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 στο Netflix και έγινε πολύ γρήγορα τεράστιο “hit” για την υπηρεσία με νούμερα που ζαλίζουν, ενώ ήταν και υποψήφιο σε 12 κατηγορίες στα Emmys κερδίζοντας τέσσερα συνολικά βραβεία. Η 2η σεζόν καθυστέρησε αρκετά και με όλα αυτά που έγιναν με τις απεργίες στην Αμερική, αλλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του Απριλίου σε διαφορετική τοποθεσία πλέον, αφού το cast και όλο το συνεργείο θα ταξιδέψει μέχρι την Ιρλανδία.