Wednesday: Η Jenna Ortega σχολιάζει τις θεωρίες του κόσμου για τη 2η σεζόν

Μαζί με άλλους αστέρες της σειράς
18 Ιουνίου 2023 12:26
Wednesday: Η Jenna Ortega σχολιάζει τις θεωρίες του κόσμου για τη 2η σεζόν

Το Tudum event του Netflix που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες περιλάμβανε και μια εμφάνιση από το καστ του Wednesday, της σκοτεινής κωμικής σειράς που βασίζεται στην εμβληματική χαρακτήρα της Οικογένειας Addams. Έτσι, οι Jenna Ortega, Emma Myers, Hunter Doohan και Joy Sunday σχολίασαν μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες των fans σχετικά με το τι θα συμβεί στη 2η σεζόν της σειράς.

Ειδικότερα, οι ηθοποιοί κλήθηκαν να σχολιάσουν διαδικτυακά σχόλια και εικασίες από τους fans που ανυπομονούν να δουν περισσότερα για την Wednesday Addams και τις περιπέτειές της στην Ακαδημία Nevermore. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, συζήτησαν θεωρίες σχετικά με το Crackstone δαχτυλίδι, το Hyde και άλλες πτυχές της πλοκής. Το καστ προϊδέασε επίσης ότι η 2η σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο μέλος της οικογένειας Addams, το οποίο θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή της Wednesday. Φυσικά, δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του χαρακτήρα, αλλά έκαναν κάποιες εικασίες.

Για την ιστορία, η 1η σεζόν της Wednesday έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο χρόνο και έσπασε δύο φορές το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μία εβδομάδα. Η σειρά έχει επαινεθεί για το χιούμορ και το σκοτεινό ύφος της και αναμένεται να επιστρέψει στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν της το 2024.