Wednesday: Ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Πότε θα ολοκληρωθούν;

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να δείτε τη νέα σεζόν
01 Απριλίου 2024 16:10
Wednesday: Ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Πότε θα ολοκληρωθούν;

Ύστερα από μήνες αναμονής και αναβολών, τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Wednesday είναι πανέτοιμα να ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο! Ναι, καλά διαβάσατε. Η λατρεμένη -για πολλούς- σειρά του Netflix, που γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε θα μπει και πάλι στο πλατό τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όλα είναι έτοιμα πλέον για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου σε μία διαφορετική τοποθεσία σε σχέση με την 1η σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή θα μεταφερθεί πλέον στην Ιρλανδία, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται αυτόν τον Νοέμβριο.

Οπότε, καλό θα ήταν να μην περιμένετε την 2η σεζόν μέσα στο 2024, καθώς οι κάμερες θα τραβάνε για πολλούς μήνες. Το What’s On Netflix αναφέρει επίσης ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Wicklow, το ίδιο ακριβώς μέρος που χρησιμοποιήθηκε για το Vikings: Valhalla.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι στη 2η σεζόν θα δείτε και τρία νέα πρόσωπα (μπορεί και περισσότερα) με τους χαρακτήρες να ονομάζονται Karloff, Wolfgang και Annie.

Wednesday Σεζόν 2: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Πρόσφατα, η Jenna Ortega είχε δηλώσει για την 2η σεζόν τα εξής:

Έχω στα χέρια μου κάποια σενάρια από την 2η σεζόν και σίγουρα κλίνουμε περισσότερο στον τρόμο και στο spooky του πράγματος. Είναι πραγματικά συναρπαστικό, γιατί κατά τη διάρκεια της σειράς και ενώ η Wednesday χρειάζεται το δικό της «arc», δεν αλλάζει ποτέ πραγματικά. Νομίζω ότι όλα θα είναι μεγαλύτερα. Έχει δράση και κάθε επεισόδιο θα μοιάζει περισσότερο με ταινία, κάτι που είναι ωραίο.

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς παίζουν επίσης οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η 2η σεζόν του Wednesday δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.