Η Jenna Ortega μίλησε επιτέλους για την 2η σεζόν του Wednesday

Και έχει να πει τα καλύτερα!
16 Ιανουαρίου 2024 15:43
Η Jenna Ortega μίλησε επιτέλους για την 2η σεζόν του Wednesday

Η Jenna Ortega ετοιμάζεται για να μπει και πάλι στο νέο πλατό του Wednesday για την 2η σεζόν και μόλις αποκάλυψε νέες πληροφορίες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους fans. Η ηθοποιός δήλωσε ότι ο νέος κύκλος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από όλες τις απόψεις σε σχέση με τον 1ο.

Μάλιστα, η Ortega δε δίστασε να πει ότι το κάθε ένα επεισόδιο από την 2η σεζόν, θα είναι «σαν ταινία», θέλοντας έτσι να ανεβάσει το «hype» του κοινού στα ύψη. Η ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Ε! και πιο συγκεκριμένα από το κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy και είπε ότι διάβαζε πρόσφατα το σενάριο των νέων επεισοδίων.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι τα νέα επεισόδια θα κλείνουν περισσότερο στο ανατριχιαστικό και στο spooky στοιχείο παρά μόνο σε σκηνές δράσης, αν και δε θα λείψουν ούτε αυτές. Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Έχω στα χέρια μου κάποια σενάρια από την 2η σεζόν και σίγουρα κλίνουμε περισσότερο στον τρόμο και στο spooky του πράγματος. Είναι πραγματικά συναρπαστικό, γιατί κατά τη διάρκεια της σειράς και ενώ η Wednesday χρειάζεται το δικό της «arc», δεν αλλάζει ποτέ πραγματικά. Νομίζω ότι όλα θα είναι μεγαλύτερα. Έχει δράση και κάθε επεισόδιο θα μοιάζει περισσότερο με ταινία, κάτι που είναι ωραίο.

Όσον αφορά την 2η σεζόν του Wednesday, πρόσφατα μάθαμε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Απριλίου και τα γυρίσματα θα γίνουν σε νέα τοποθεσία. Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για τον 2ο κύκλο, αλλά οι πηγές του γνωστού αμερικάνικου site, Deadline, αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιήσουν αυτή τη φορά στην Ιρλανδία. Φαίνεται ότι η παλιά τοποθεσία των γυρισμάτων είχε αρκετές προκλήσεις για την παραγωγή, η οποία από την αρχή σκεφτόταν ότι εάν θα υπάρξει η 2η σεζόν, θα ήταν προτιμότερο να γυριστεί σε άλλη τοποθεσία.

Wednesday Σεζόν 2: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι τα γυρίσματα για την 1η σεζόν του Wednesday με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έλαβαν χώρα στην Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και φαίνεται ότι το Netflix θέλει να τα δώσει όλα για όλα για τη συνέχεια και να μην καθυστερήσει με τίποτα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα σκηνικά της σειράς έγιναν αξιοθέατο για τους τουρίστες της Ρουμανίας.

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς παίζουν επίσης οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.