Το Netflix ετοιμάζει την spin-off σειρά του Wednesday!

Το spin-off του spin-off…
18 Δεκεμβρίου 2023 19:54
Το Netflix ετοιμάζει την spin-off σειρά του Wednesday!

Και αφού μάθαμε εχθές ότι το Netflix ετοιμάζει το remake του anime του One Piece, ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η υπηρεσία έχει στα σκαριά και το spin-off του Wednesday.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο streaming γίγαντας θέλει να περάσει στην επόμενη φάση του και φαίνεται ότι ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον Uncle Fester με πρωταγωνιστή τον Fred Armisen, ο οποίος βρισκόταν και στο Wednesday. Ναι, η υπηρεσία θα φέρει το…spin-off του spin-off της Οικογένειας Άνταμς.

Αυτά τα νέα τα φέρνει στη δημοσιότητα το Bloomberg, το οποίο λέει ότι το Netflix μπαίνει σιγά σιγά στο “franchise era” του. Με αυτό στο μυαλό του, το Netflix θέλει να φέρει περισσότερα προγράμματα γύρω από την Οικογένεια Άνταμς και αυτό δεν φαίνεται καθόλου απίθανο μιας και το Wednesday με την Jenna Ortega είναι η δημοφιλέστερη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας.

Ακόμα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το σόου του Uncle Fester, αλλά το Netflix και η Amazon, η οποία έχει τα δικαιώματα του The Addams Family, θέλουν να επεκτείνουν αυτό το σύμπαν.

Τώρα, όσον αφορά την 2η σεζόν του Wednesday, πρόσφατα μάθαμε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Απριλίου και τα γυρίσματα θα γίνουν σε νέα τοποθεσία. Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για τον 2ο κύκλο, αλλά οι πηγές του γνωστού αμερικάνικου site, Deadline, αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιήσουν αυτή τη φορά στην Ιρλανδία. Φαίνεται ότι η παλιά τοποθεσία των γυρισμάτων είχε αρκετές προκλήσεις για την παραγωγή, η οποία από την αρχή σκεφτόταν ότι εάν θα υπάρξει η 2η σεζόν, θα ήταν προτιμότερο να γυριστεί σε άλλη τοποθεσία.

Η 2η σεζόν της Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι τα γυρίσματα για την 1η σεζόν του Wednesday με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έλαβαν χώρα στην Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και φαίνεται ότι το Netflix θέλει να τα δώσει όλα για όλα για τη συνέχεια και να μην καθυστερήσει με τίποτα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα σκηνικά της σειράς έγιναν αξιοθέατο για τους τουρίστες της Ρουμανίας.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.