Netflix: Stranger Things 5 και οι νέες σεζόν των Wednesday και The Watcher χάνουν το 2024

Μην περιμένετε τις συνέχεις των επιτυχημένων σειρών φέτος
01 Φεβρουαρίου 2024 23:10
Netflix: Stranger Things 5 και οι νέες σεζόν των Wednesday και The Watcher χάνουν το 2024

Το Netflix κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες ένα ολοκαίνουργιο trailer, στο οποίο παρουσίαζε τις σημαντικότερες σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 στην πλατφόρμα του. Παρόλο που είδαμε σε αυτό το βίντεο το Squid Game 2, το The Umbrella Academy, αλλά και το Rebel Moon, τρία πολύ σημαντικά projects έλειπαν.

Πολλοί μπορεί να περίμεναν ότι θα δουν φέτος την τελευταία σεζόν του Stranger Things ή τη συνέχεια του Wednesday, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό δε θα συμβεί. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από το Deadline, το Stranger Things 5, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, δε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix φέτος, αλλά μέσα στο 2025. Το ίδιο συμβαίνει και με την 2η σεζόν του Wednesday με την Jenna Ortega, καθώς αυτή η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στον Απρίλιο.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι θα καθυστερήσουν τα νέα επεισόδια και στα Sweet Magnolias, Ginny & Georgia και Virgin River, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι και εδώ το 2025. Συνεχίζοντας, φέτος δε θα παίξει ούτε η νέα σεζόν του The Lincoln Lawyer, ούτε του The Watcher, αλλά ούτε και των XO, Kitty και The Recruit που γνώρισαν και αυτά μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα.

Φαίνεται ότι οι περισσότερες από αυτές τις σειρές δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματά τους, οπότε δεν είναι εφικτό να επιστρέψουν φέτος στις τηλεοράσεις σας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.