Οι πιο “hot” ταινίες και σειρές που θα δείτε φέτος στο Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για πολλές επιστροφές σειρών όπως το Squid Game 2
01 Φεβρουαρίου 2024 16:47
Οι πιο “hot” ταινίες και σειρές που θα δείτε φέτος στο Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer, στο οποίο παρουσιάζει τις πιο “hot” ταινίες και σειρές που θα δείτε μέσα στο 2024! Από το Squid Game 2 και το The Umbrella Academy, μέχρι και το sequel του Rebel Moon, η υπηρεσία λέει ότι θα έχετε πολλά να δείτε στη χρονιά που διανύουμε.

Το trailer έχει την ονομασία “ΝΕΑ ΣΤΟ NETFLIX 2024: Μια ματιά στις σειρές και τις ταινίες” και διαρκεί περίπου 3 λεπτά. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα βλέπουμε το νέο μεγάλο project της υπηρεσίας με την ονομασία Atlas που έχει πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez. Επίσης θα δείτε τις πρώτες σκηνές από τη 2η σεζόν του Squid Game, αλλά και από το The Umbrella Academy.

Το Bridgerton επιστρέφει επίσης και θα χωριστεί σε δύο μέρη, ενώ θα πρέπει να περιμένετε και τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, Cobra Kai.

Η περιγραφή του Netflix αναφέρει τα εξής: Το 2024, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται... στο Netflix. Με την επιστροφή αγαπημένων τίτλων, όπως "Το Παιχνίδι του Καλαμαριού", "Μπρίτζερτον", "Η Διπλωμάτισσα", "Η Ακαδημία της Ομπρέλας", "Rebel Moon" και "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς", και ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές, όπως "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων", "Άβαταρ", "Back in Action" και "Atlas", απολαύστε μια πρώτη ματιά σε μερικές από τις σημαντικότερες σειρές, ταινίες και εκδηλώσεις του Netflix.

Ό,τι θα δείτε παρακάτω στο trailer, έρχονται όλα φέτος στο Netflix.