Οι spin-off σειρές του The Walking Dead ανανεώθηκαν! – Όλες οι ανακοινώσεις (BINTEO)

Επίσημη ανακοίνωση από την San Diego Comic-Con
22 Ιουλίου 2023 15:29
Οι spin-off σειρές του The Walking Dead ανανεώθηκαν! – Όλες οι ανακοινώσεις (BINTEO)

Μέσα από την San Diego Comic-Con, το AMC έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ευχάριστες ανακοινώσεις που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans του The Walking Dead. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα ότι spin-off σειρές του γνωστού και επιτυχημένου σύμπαντος θα επιστρέψουν κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, το The Walking Dead: Dead City πρόκειται να αποκτήσει την 2η σεζόν του, ύστερα από την αρκετά μεγάλη αναγνώριση που έλαβε. Επιπροσθέτως, και το The Walking Dead: Daryl Dixon, το οποίο ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα, θα λάβει και 2ο κύκλο.

Οι ανακοινώσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς μάθαμε ότι η 8η σεζόν του Fear the Walking Dead θα είναι και η τελευταία και θα παίξει τον Οκτώβριο.

Δείτε το σχετικό trailer του The Walking Dead: Dead City Season 2:

Παράλληλα το AMC κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Daryl Dixon και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Η 8η και τελευταία σεζόν του Fear the Walking Dead αποκαλύπτεται μέσα από το trailer που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για το The Walking Dead: Daryl Dixon του Norman Reedus:

Πρόκειται για μία νέα τηλεοπτική σειρά στο γνωστό και επιτυχημένο σύμπαν του αμερικανικού καναλιού, που θα επικεντρώνεται στον αγαπητό χαρακτήρα που υποδύεται ο Norman Reedus.

Εκείνος βρίσκεται πλέον σε μία σπασμένη Γαλλία που είναι γεμάτη από ζόμπι και φαίνεται ότι έχει απήχθη από κάποιες Καλόγριες που φαίνεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα κλιπ από τη σειρά που θέλει να σας βάλει καλύτερα στο κλίμα της Γαλλίας.

Η περιγραφή της σειράς λέει: Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Πατώντας εδώ, θα βρείτε και το trailer για την επίσημη σειρά του Rick και της Michonne.

Η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας. Η 1η σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon θα παίξει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει και η 2η σεζόν, ενώ η 8η σεζόν του Fear the Walking Dead θα προβάλλεται από τις 22 Οκτωβρίου.