The Walking Dead: Η σειρά των Rick-Michonne απέκτησε trailer και νέο τίτλο!

Η ιστορία των Andrew Lincoln και Danai Gurira συνεχίζεται το 2024
22 Ιουλίου 2023 11:44
The Walking Dead: Η σειρά των Rick-Michonne απέκτησε trailer και νέο τίτλο!

To AMC είχε ένα ειδικό πάνελ στο πλαίσιο του SDCC 2023 για το σύμπαν του The Walking Dead το οποίο ετοιμάζει πολλά πράγματα μαζί για τους fans του. Πέραν από τις σειρές "Dead City" και "Daryl Dixon", δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα κάποιο trailer για τη σειρά των Rick Grimes και Michonne, που αναμφίβολα είναι η πιο αναμενόμενη, καθώς αρχικά ήταν να γίνει τριλογία ταινιών με την επανένωσή τους. 

Τελικά, η σειρά δε θα τιτλοφορείται ως "The Walking Dead: Rick & Michonne" όπως είχαμε μάθει πριν από καιρό, καθώς ο τίτλος του θα είναι πλέον "The Walking Dead: The Ones Who Live".

Αυτή η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του ειδικού panel στο περίφημο Hall H της San Diego Comic-Con, μαζί με την παρουσίαση του πρώτου και στιλάτου teaser trailer, το οποίο θα βρείτε παρακάτω, αλλά και το γεγονός ότι θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024

Στο teaser που κρατάει λιγότερο από ένα λεπτό εμφανίζεται η Michonne της Danai Gurira σε ένα βαθύ κόκκινο σκηνικό με το κατάνα της υψωμένο όπου ακούγεται να λέει: 'Ήμουν εκεί έξω για πολύ καιρό. Έχασα κάποιον πριν από χρόνια. Και μετά τα πράγματα άλλαξαν. Και ανακάλυψα ότι είναι ζωντανός". Σε εκείνο το σημείο το trailer κόβει με σκηνές του Rick του Andrew Lincoln, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεφύγει και να είναι ανεξέλεγκτος. 

Ο νέος υπότιτλος της σειράς "The Ones Who Live" αποτελεί αναφορά στις τελευταίες λέξεις που ακούγονται στο φινάλε του The Walking Dead. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια φράση που λέει η Michonne στη Judith "We're the ones who live" (σ.σ. Εμείς είμαστε που ζούμε). 

Η φράση αυτή όμως προέρχεται από πιο παλιά και την είχε πρωτοπεί ο Rick στην 5η σεζόν και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο "Try". Έκτοτε την έχει πει κι άλλες φορές η Michonne κατά τη διάρκεια της σειράς. 

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τόσο το The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan και The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, ανανεώθηκαν για 2η σεζόν. 

Δείτε το teaser trailer του The Walking Dead: The Ones Who Live παρακάτω