The Witcher Σεζόν 3 - Τόμος 2: Το νέο trailer σάς προετοιμάζει για το φινάλε λίγο πριν φύγει ο Henry Cavill

Η συνέχεια έρχεται σύντομα στην υπηρεσία
13 Ιουλίου 2023 17:27
The Witcher Σεζόν 3 - Τόμος 2: Το νέο trailer σάς προετοιμάζει για το φινάλε λίγο πριν φύγει ο Henry Cavill

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τον 2ο τόμο της 3ης σεζόν του The Witcher (Ο Γητευτής) και θέλει να σας προετοιμάσει για ένα φινάλε, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι αιματηρό. Όλα αυτά, φυσικά, λίγο πριν σάς αποχαιρετήσει ο Henry Cavill ως Geralt και δώσει το σπαθί του στον Liam Hemsworth, ο οποίος θα είναι από την 4η σεζόν ο νέος Λευκός Λύκος.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Henry Cavill αποχωρεί από τον ρόλο του Geralt of Rivia αμέσως μετά το φινάλε της 3ης σεζόν και τα ηνία του ρόλου θα πάνε στον Liam Hemsworth. Ο Βρετανός ηθοποιός λατρεύτηκε από εκατομμύρια κόσμο και μένει να δούμε πως θα δώσει τη σκυτάλη μετά στον Hemsworth στην 4η και 5η σεζόν, οι οποίες έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως και πρόκειται να γυριστούν σχεδόν παράλληλα.

Δεν χάθηκε ποτέ, πάντα ήταν εδώ. Ο τόμος 2 του "Ο Γητευτής" έρχεται 27 Ιουλίου. Αυτά λέει το Netflix στην επίσημη περιγραφή και μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω:

 

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι. Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για τον 1ο τόμο του The Witcher πατώντας εδώ.

Ο 2ος τόμος της 3ης σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.