The Witcher: O συγγραφέας των βιβλίων είναι τεράστιος fan του Henry Cavill και της... φωνής του

Είπε ένα καλό πράγμα για την παραγωγή του Netflix
29 Νοεμβρίου 2023 01:32
The Witcher: O συγγραφέας των βιβλίων είναι τεράστιος fan του Henry Cavill και της... φωνής του

O συγγραφέας των βιβλίων του The Witcher, Andrzej Sapkowski, προχώρησε σε μια εκδήλωση θαυμασμού προς το πρόσωπο του Henry Cavill και την ερμηνεία του ως Geralt of Rivia στην σειρά του Netflix. 

Ο 75χρονος συγγραφέας βρέθηκε στο Vienna ComicCon πριν από μερικές μέρες και διάφορα μέσα ήθελαν φυσικά να του πάρουν συνέντευξη. Στο Beyond Pixels συγκεκριμένα έκανε τη δήλωση που αποτελεί κομπλιμέντο για την ερμηνεία του Cavill, καθώς όχι μόνο του άρεσε η ερμηνεία αλλά πλέον φαντάζεται τον χαρακτήρα του να μιλάει με την φωνή του Cavill

"Υπάρχουν μόνο λέξεις στα βιβλία μου. Όταν όμως είδα τη σειρά του Netflix θα έλεγα πως η φωνή του Cavill είναι η πιο σωστή για μένα. Οπότε η δική μου ιδέα για το ποια θα ήταν η φωνή του Geralt, είναι αυτή του Cavill." είπε ο Sapkowski χωρίς να αναφέρει για την εξίσου καλή ερμηνεία του Doug Cockle ως Geralt στην τριλογία βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt.  

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Ως γνωστόν η θητεία του Χένρι Κάβιλ ως "White Wolf" έληξε -άδοξα και πρόωρα προς απογοήτευση όλων των fans- με την 3η σεζόν του The Witcher που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι. Για την 4η σεζόν της σειράς θα αναλάβει τον ρόλο ο Liam Hemsworth, αν και πώς θα δικαιολογηθεί αυτή η αλλαγή προσώπου είναι κάτι που παραμένει μυστήριο. 

Όσο για τον Sapkowski, θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 ένα νέο μυθιστόρημα του The Witcher με πρωταγωνιστή τον Geralt, έχοντας γράψει έξι βιβλία μέχρι στιγμής. 

Στο ίδιο event και σε συνέντευξη άλλου μέσου ο Sapkowski εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός ότι "δεν τον ακούν" οι υπεύθυνοι του Netflix για την σειρά του Witcher.