Μάθαμε και επίσημα σε πόσες σεζόν θα τελειώσει το The Witcher χωρίς τον Henry Cavill

Όσο η παραγωγή της 4ης σεζόν ξεκινάει
18 Απριλίου 2024 20:19
Μάθαμε και επίσημα σε πόσες σεζόν θα τελειώσει το The Witcher χωρίς τον Henry Cavill

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε και επίσημα ότι έδωσε το πράσινο φως για τον 5ο κύκλο του The Witcher, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος. Η παραγωγή για την 4η σεζόν ξεκινάει, αλλά η streaming υπηρεσία έκλεισε από τώρα και την επόμενη σεζόν και έχει να μοιράσει νέα στους fans.

Ο streaming «γίγαντας» είπε ότι τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Witcher με τον Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt of Rivia μόλις ξεκίνησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το cast να κάθεται στο τραπέζι και να διαβάζει το σενάριο.

Δείτε τις πρώτες εικόνες με το cast στο Table Read στην Αγγλία:

Μία από τις παραπάνω εικόνες παρουσιάζει και τον Laurence Fishburne των The Matrix και John Wick, ο οποίος πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην 4η σεζόν. Για την ιστορία, το Netflix είχε δώσει το πράσινο φως για την 4η σεζόν του σόου από τον Οκτώβριο του 2022, αλλά δεν είχε πει ποτέ αν θα υπάρξει επόμενος κύκλος.

Μάλιστα, η 4η και η 5η σεζόν αναμένεται να γυριστούν μαζί και θα λαμβάνουν υπόψιν τα Baptism of Fire, The Tower of the Swallow και Lady of the Lake κεφάλαια από τα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

Η 4η σεζόν θα συνεχίσει τα γεγονότα, όταν ο Witcher του Henry Cavill έδωσε μια τελευταία μάχη προτού αναλάβει το ρόλο του πλέον ο Hemsworth, ο οποίος είναι ο αδερφός τους Chris Hemsworth (Thor) και θα βρίσκεται ως νέο μέλος του cast πλάι στους Anya Chalotra ως Yennefer, Freya Allan ως Ciri και Joey Batey ως Jaskier.

Το Netflix δεν αποκάλυψε ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του The Witcher, αλλά εφόσον τα γυρίσματα ξεκινάνε τώρα, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.