The Witcher 4η σεζόν: Η Freya Allan αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη Ciri

Μερικές νέες πληροφορίες για τον 4ο κύκλο που θα δούμε τον Geralt του Liam Hemsworth
26 Ιανουαρίου 2024 19:19
The Witcher 4η σεζόν: Η Freya Allan αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη Ciri

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά ακόμη για την πορεία που θα ακολουθήσει η 4η σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix, αλλά η ηθοποιός Freya Allan έκανε μερικές αποκαλύψεις για το τι θα γίνει με την Ciri στον επόμενο κύκλο. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times, η 22χρονη σταρ της σειράς The Witcher αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της Ciri και τι θα δούμε από αυτήν στον 4ο κύκλο, στον οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο νέος Geralt του Liam Hemsworth, μετά το κύκνειο άσμα του Henry Cavill στο φινάλε του 3ου κύκλου και την πολύκροτη αποχώρησή του. 

Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για "μία σκοτεινή τροπή" που θα πάρει η Ciri και το ταξίδι της και πως ανυπομονεί να δει πως θα μεταφραστεί αυτό από τα βιβλία στην μικρή οθόνη: "Ειλικρινά, είμαι πολύ περίεργη για το πώς θα μεταφράσουν αυτή την ιστορία από τα βιβλία, επειδή είναι... για το ταξίδι της Ciri, είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της και παίρνει μια αρκετά σκοτεινή τροπή. Θα είμαι περίεργη να δω πώς θα το μεταφράσουν στην τηλεοπτική εκδοχή. Αλλά η προοπτική αυτή είναι συναρπαστική, το να την πάμε σε αυτό το ταξίδι."

Πρόσφατα μάθαμε ότι στο cast της 4ης σεζόν προστέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Laurence Fishburne (The Matrix, Hannibal) στην 4η σεζόν του The Witcher, όπου θα υποδυθεί τον Regis, έναν λατρεμένο χαρακτήρα από τα βιβλία και τα παιχνίδια του σύμπαντος. 

Όσο για το γεγονός του recasting του Geralt, που θα δούμε να αλλάζει πρόσωπό από αυτό του Cavill σε αυτό του Liam Hemsworth, μάθαμε πρόσφατα τις πρώτες πληροφορίες και ότι θα είναι "άψογη" η μετάβαση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt για την 4η και 5η σεζόν του The Witcher