Ο Laurence Fishburne των Matrix και John Wick θα παίξει στη νέα σεζόν του Witcher

Ανακοινώθηκε η νέα προσθήκη στο καστ
13 Ιανουαρίου 2024 14:53
Ο Laurence Fishburne των Matrix και John Wick θα παίξει στη νέα σεζόν του Witcher

Το Netflix προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το κάστινγκ της τέταρτης σεζόν του The Witcher, επιβεβαιώνοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός Laurence Fishburne θα συμμετάσχει στο σόου. Ο Fishburne, γνωστός για τους ρόλους του στα λατρεμένα franchises Matrix και John Wick, θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Regis, που περιγράφεται ως ένας κοσμογυρισμένος κουρέας-χειρουργός με μυστηριώδες παρελθόν. Ο χαρακτήρας αυτός παρουσιάστηκε στο βιβλίο του Andrzej Sapkowski ‘Baptism of Fire’ και θα συνεργαστεί με τον Geralt of Rivia, τον οποίο υποδύεται πλέον ο Liam Hemsworth.

Η 4η σεζόν του The Witcher υπόσχεται να ακολουθήσει την αφήγηση μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν που άλλαξαν για πάντα την ήπειρο, εστιάζοντας πέρα από τον Geralt και στην Yennefer (την οποία υποδύεται η Anya Chalotra), αλλά και στην Ciri (την οποία υποδύεται η Freya Allan), καθώς περιηγούνται σε έναν κόσμο γεμάτο δαίμονες και πόλεμο, ο ένας χωριστά από τον άλλο. Η πλοκή υποδηλώνει ότι η επιβίωσή τους και η πιθανότητα επανένωσής τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που θα συναντήσουν στα ταξίδια τους.

Προφανώς, αυτή η νέα σεζόν σηματοδοτεί μια σημαντική μετάβαση στην ιστορία της σειράς, καθώς θα είναι η πρώτη χωρίς τον Henry Cavill, ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το ρόλο του Geralt τον Οκτώβριο του 2022. Η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του τρέχοντος έτους και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.