The Witcher: Το Netflix σχολιάζει το πώς θα αλλάξει ο Geralt του Henry Cavill στον Liam Hemsworth

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την μετάβαση και την εξήγηση που θα δοθεί
27 Ιουνίου 2023 20:46
The Witcher: Το Netflix σχολιάζει το πώς θα αλλάξει ο Geralt του Henry Cavill στον Liam Hemsworth

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε πληροφορίες από το Netflix για τη μετάβαση από τον Geralt του Henry Cavill σε αυτόν του Liam Hemsworth για τη σειρά The Witcher όταν έρθει η στιγμή της 4ης σεζόν. Οι πρώτες λεπτομέρειες για την "μεταμόρφωση" που θα υποστεί ο Geralt και έχει διχάσει τους fans της σειράς του Netflix έρχονται δια στόματος του εκτελεστικού παραγωγού Tomek Baginski. 

Συγκεκριμένα μίλησε στο Yahoo News πως η ερχόμενη 3η σεζόν θα είναι και η τελευταία για την θητεία του Χένρι Κάβιλ στον ρόλο όπου λατρεύτηκε, κάνοντας λόγο πως θα είναι "άψογη" και θα βασιστεί σε μια "meta" εξήγηση εμπνευσμένη από τα πρωτότυπα κείμενα του Andrzej Sapkowski. 

"Έχουμε ένα πολύ, πολύ καλό σχέδιο για να παρουσιάσουμε τον νέο μας Geralt και το νέο μας όραμα για τον Geralt με τον Liam", δήλωσε ο Baginski. "Δεν θέλω να εμβαθύνω σε αυτές τις ιδέες γιατί αυτό θα είναι ένα τεράστιο spoiler, αλλά είναι επίσης πολύ, πολύ κοντά στις meta ιδέες που είναι βαθιά ενσωματωμένες στα βιβλία, ειδικά στο πέμπτο βιβλίο".

"Είναι πολύ ακριβές ως προς το lore. Είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχει οριστεί στα βιβλία και νομίζω ότι αυτή η αλλαγή θα είναι αρκετά άψογη."

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Cavill θα αποχωρήσει από τη σειρά και το ρόλο του Geralt μετά το τέλος της 3ης σεζόν, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, το ρόλο θα αναλάβει πλέον ο Liam Hemsworth. Μάλιστα ήδη γνωρίζουμε ότι θα βρίσκεται στην 4η αλλά και στην 5η σεζόν της σειράς The Witcher. Η πρώτη και τελευταία μέχρι σήμερα δήλωση του Liam Hemsworth για την ανάληψη του ρόλου του Geralt of Rivia είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο όπου είπε τα εξής στο TUDUM site του Netflix: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher"

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει: Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) με τα πρώτα 5 επεισόδια και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) με τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.