Ο Liam Hemsworth “τουμπανιάζει” για να γίνει ο επόμενος Witcher (ΦΩΤΟ)

Προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν της σειράς του Netflix
07 Απριλίου 2024 11:39
Ο Liam Hemsworth “τουμπανιάζει” για να γίνει ο επόμενος Witcher (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Henry Cavill δε θα βρίσκεται στην 4η σεζόν του The Witcher, με το Netflix να έχει κάνει ήδη re-cast το ρόλο. Ο Liam Hemsworth, ο οποίος είναι αδερφός του πασίγνωστου ηθοποιού, Chris Hemsworth (Thor), θα αναλάβει το ρόλο του Geralt of Rivia στην επιτυχημένη σειρά.

Το Netflix έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα κάνει μια “άψογη” μετάβαση στην επόμενη σεζόν του The Witcher και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα από τον Liam Hemsworth, ο οποίος φαίνεται ότι ετοιμάζεται για τον ρόλο του. Παρόλο που δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο, ο Liam Hemsworth φαίνεται ότι προετοιμάζεται από τώρα, καθώς δείχνει “τούμπανο” σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2024 και όπως μαθαίνουμε από το Gamingbible, ο ηθοποιός φαίνεται ότι αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση λόγω του ρόλου του, έτσι ώστε να βρίσκεται σε φόρμα πριν μπει στο πλατό.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ο ηθοποιός δεν γράφει στη λεζάντα της εικόνας κάτι για το The Witcher, αλλά ευχαριστεί τους fans του που παρακολούθησαν την πιο πρόσφατη ταινία του με τίτλο Land of Bad. Το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του The Witcher, αλλά σύντομα θα έχουμε μάλλον την πρώτη ματιά στον νέο Geralt του Hemsworth.

Ο Liam Hemsworth είχε δηλώσει παλιότερα για το ρόλο του:

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.