Σκηνοθέτης της σειράς The Witcher μιλάει για την αποχώρηση του Henry Cavill

Με ειλικρίνεια σχολίασε την αποχώρηση του σταρ ο Marc Jobst
22 Αυγούστου 2023 16:53
Σκηνοθέτης της σειράς The Witcher μιλάει για την αποχώρηση του Henry Cavill

Η αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher αφήνει ένα ανεκπλήρωτο κενό στο μυαλό των fans, που πιστεύουν ότι το casting του live-action Geralt ήταν το highlight της σειράς του Netflix. 

Τώρα, ένας εκ των σκηνοθετών του σόου, ο Marc Jobst αναφέρθηκε με ειλικρινή λόγια στον Χένρι Κάβιλ, στην αφοσίωσή του προς τον ρόλο του Geralt of Rivia, αλλά και την αποχώρησή του μετά το φινάλε της 3ης σεζόν. O Jobst έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία επεισοδίων της σειράς One Piece του Netflix και στο πλαίσιο αυτό το ScreenRant τον ρώτησε και την άποψή του για το φλέγον αυτό θέμα. 

"Κοιτάξτε ο Cavill έκανε τρεις ολόκληρες σεζόν, και είναι μια πολύ απαιτητική σειρά για να γυριστεί, ξέρετε, είναι τεράστιες παραγωγές. Κάνει κάθε βήμα και κίνηση των stunts του, σε σημείο που δεν αφήνει ούτε ένα χέρι του κασκαντέρ να φανεί. Εάν κάνουμε ένα κοντινό στα χέρια του να κρατάνε το σπαθί, τότε θα πρέπει να είναι τα χέρια του Henry. Επομένως, σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να φέρουμε έναν stuntman και ο Henry να πάει να γυρίσει άλλες σκηνές κάπου αλλού και ο κασκαντέρ του να γυρίσει τις έξτρα σκηνές, ούτως ώστε να μην ενοχλείται ο πρωταγωνιστής. Ο Χένρι δεν τα κάνει αυτά και τα αποτελέσματα όμως είναι φανταστικά. Δουλεύεις με έναν απίθανο αθλητή πρώτα από όλα, που προπονείται για ώρες από πριν και άλλες τόσες ώρες μετά, που θα είναι για 12 ώρες στα γυρίσματα και που νοιάζεται βαθύτατα γαι τη δουλειά του." είπε ο Jobst. 

Θέλοντας να μιλήσει όσο μπορεί, με φειδώ και ειλικρίνεια για την αποχώρηση του Cavill είπε τα εξής:

Αυτό είναι εξαντλητικό για τον αστέρα της σειράς, οπότε μετά από τρεις κύκλους, λέω: "Εντάξει, αυτός δημιούργησε τη σειρά και αν αισθάνεται ότι έκανε ό,τι μπορούσε, τον εμπιστεύομαι". Αυτή η συγκέντρωση που έχει, αυτή η επιθυμία να το κάνει σωστά, είναι ένα δώρο όταν δουλεύεις μαζί του, γιατί ανεβάζει τους πάντες να λένε: "Το αρκετά καλό δεν είναι αρκετά καλό. Πρέπει να είναι φανταστικό". Όλοι θέλουμε να δουλέψουμε έτσι, όλοι δεν θέλουμε να κάνουμε απλά κάτι καλό, θέλουμε να κάνουμε κάτι απίστευτο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Screen Rant (@screenrant)

Τις εντυπώσεις μας από το φινάλε της 3ης σεζόν του Witcher και το "κύκνειο άσμα" αυτού του Geralt, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Όσο για το γεγονός του recasting του Geralt, που θα δούμε να αλλάζει πρόσωπό από αυτό του Cavill σε αυτό του Liam Hemsworth, μάθαμε πρόσφατα τις πρώτες πληροφορίες και ότι θα είναι "άψογη" η μετάβαση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt για την 4η και 5η σεζόν του The Witcher