Ιδιαίτερο και σκοτεινό είναι το επίσημο teaser του The Walking Dead: Daryl Dixon

Έρχεται αυτόν τον χειμώνα στο AMC
03 Ιουλίου 2023 11:44
Ιδιαίτερο και σκοτεινό είναι το επίσημο teaser του The Walking Dead: Daryl Dixon

Μετά τα διάφορα teasers και το βίντεο με την πρώτη ματιά στη νέα σειρά του The Walking Dead του Norman Reedus, το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το The Walking Dead: Daryl Dixon.

Το νέο σόου στο γνωστό και επιτυχημένο σύμπαν που έχει στήσει το AMC πρόκειται να σας μεταφέρει σε μία διαφορετική Γαλλία, με τον Daryl να βρίσκεται εκεί, χωρίς να γνωρίζει το γιατί και έχει έναν και μόνο σκοπό: να γυρίσει πίσω στο σπίτι του. Αυτό άλλωστε μάς λέει και το πρώτο “κανονικό” trailer που έρχεται με την ονομασία “A Strange New World” (ένας παράξενος νέος κόσμος) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Η επίσημη λεζάντα του βίντεο λέει: Ο Daryl Dixon είναι πολύ μακριά από το Commonwealth. Μη χάσετε την πρεμιέρα του The Walking Dead: Daryl Dixon στο AMC.

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

 

To AMC κυκλοφόρησε και την επίσημη αφίσα της σειράς:

Το επόμενο σόου, λοιπόν, που έρχεται μετά το “Dead City”, είναι αυτό του Daryl, ο οποίος βρίσκεται πλέον -χωρίς να ξέρει πως- στην Γαλλία, όπου έχει γεμίσει με ζόμπι.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon αναμένεται να παίξει τον χειμώνα του 2023.