Ο Norman Reedus προσπαθεί να επιβιώσει στην Γαλλία στην πρώτη ματιά του The Walking Dead: Daryl Dixon

Στις οθόνες σας από αυτόν τον χειμώνα
26 Ιουνίου 2023 17:35
Ο Norman Reedus προσπαθεί να επιβιώσει στην Γαλλία στην πρώτη ματιά του The Walking Dead: Daryl Dixon

Το AMC κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο που το ονομάζει “First Look” από το The Walking Dead: Daryl Dixon με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus. Όπως λέει και ο τίτλος του βίντεο, θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά από τη νέα spin-off σειρά στο σύμπαν του “TWD”, το οποίο αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο, με πολλά νέα σόου.

Το επόμενο σόου, λοιπόν, που έρχεται μετά το “Dead City”, είναι αυτό του Daryl, ο οποίος βρίσκεται πλέον -χωρίς να ξέρει πως- στην Γαλλία, όπου έχει γεμίσει με ζόμπι. Το νέο sneak peek από τη σειρά, ξεκινάει με τον κεντρικό χαρακτήρα, που μιλάει σε έναν ασύρματο ψάχνοντας… «κάτι». Από τις πρώτες πληροφορίες που είχαν έρθει στη δημοσιότητα, ξέρουμε ότι ο Daryl είναι «παγιδευμένος» στην Γαλλία και ψάχνει έναν τρόπο για να επιστρέψει πίσω. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν γίνονται έτσι όπως ακριβώς τα θέλει, αφού θα έρθει αντιμέτωπος με νέους μπελάδες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Η περιγραφή της σειράς λέει: Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Ο Norman Reedus είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Θα είναι μία επαναφορά (στο franchise). Με το The Walking Dead: Daryl Dixon δεν έχουμε μεγάλο cast όπως το κεντρικό σόου. Είναι κάπως μια νέα αρχή για εμάς, με όλα τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε και ακόμα περισσότερα. Θα είναι σίγουρα μια νέα αρχή για τον Daryl, καθώς καταλαβαίνει πώς κατέληξε στην Γαλλία και πώς να επιστρέψει στο σπίτι του.

Υπάρχει μία ιστορία σε αυτό που θα πούμε. Έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση. Έχει τα πράγματα που θέλετε από τη σειρά αυτή, αλλά απλώς τοποθετείται σε μία άλλη διάσταση.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon αναμένεται να παίξει τον χειμώνα του 2023. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.