Σταματάνε τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again λόγω της απεργίας των σεναριογράφων

Τελικά θα επηρεαστεί αρκετά η σειρά του Disney Plus και της Marvel Studios
11 Μαΐου 2023 14:44
Σταματάνε τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again λόγω της απεργίας των σεναριογράφων

Μπορεί τα γυρίσματα να σταμάτησαν για μία μέρα στο πλατό του Daredevil: Born Again, αλλά τελικά η απεργιακή κινητοποίηση του Writer's Guild of America θα επηρεάσει πολύ παραπάνω η σειρά της Marvel Studios. 

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Deadline, η παραγωγή και τα γυρίσματα της reboot σειράς του Daredevil στο MCU θα σταματήσουν για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Μάλιστα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα αρχίσουν πάλι, ζωγραφίζοντας με αβεβαιότητα την πρόοδο των γυρισμάτων του, αλλά και το εάν θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του στο Disney Plus. 

Μέλη της WGA έφτασαν μπροστά στο πλατό του Daredevil: Born Again που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, για να ενισχύσουν το συνεργείο να ξεκινήσει εκ νέου η απεργία που είχε γίνει για μόλις μία μέρα.  

Σειρές όπως τα Stranger Things 5, A Knight of the Seven Kingdoms (Game of Thrones), Cobra Kai Season 6 και Yellowjackets Season 3 σταμάτησαν επίσης τη διαδικασία παραγωγής και γυρισμάτων λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλυγουντ. 

Όσο για τη σειρά "Born Again" o Charlie Cox επιστρέφει φυσικά ως Matt Murdock/Daredevil -έχοντας ήδη εμφανιστεί στα Spider-Man No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law- μαζί με τον Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/ Wilson Fisk και του Jon Bernthal ως Punisher/Frank Castle. Στο cast της σειράς όμως λέγεται ότι έχουν προστεθεί οι: Michael Gandolfini (Many Saints of Newark), Margarita Levieva, Sandrine Holt και Nikki M. James. Ωστόσο, δύο βασικά πρόσωπα από την σειρά του Netflix θα λείπουν από το reboot σόου του MCU. 

Τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης. Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.