Daredevil: Born Again - Δύο σημαντικά πρόσωπα θα λείπουν από τη νέα σειρά του MCU

H μεταφορά από το Netflix στο Disney Plus δεν έχει χώρο για αυτούς τους δύο βασικούς χαρακτήρες
08 Μαρτίου 2023 22:11
Daredevil: Born Again - Δύο σημαντικά πρόσωπα θα λείπουν από τη νέα σειρά του MCU

Μετά την επιστροφή του "Punisher" του Jon Bernthal και επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μέσω του Daredevil: Born Again, μάθαμε μια νέα πληροφορία για την επερχόμενη σειρά που ίσως να δυσαρεστήσει τους fans. 

Μέσα από το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter που αποκάλυψε την επιστροφή του Punisher, έγινε γνωστό πως δύο σημαντικά πρόσωπα από την Netflix σειρά του Daredevil δε θα επιστρέψουν στη νέα σειρά εντός του MCU. Αυτοί είναι οι Karen Page και Foggy Nelson, που τους υποδύονται οι Deborah Ann Woll και Elden Henson αντίστοιχα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορία δεν περιλαμβάνονται στο casting της σειράς του Disney Plus. 

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν οι χαρακτήρες αυτοί θα επιστρέψουν με άλλους ηθοποιούς να τους υποδύονται ή εάν θα τους αφήσει η Marvel Studios πίσω εντελώς. Στο φινάλε του Daredevil του Netflix οι τρεις τους έγιναν συνεργάτες στο νέο δικηγορικό γραφεία του Murdock. 

Ο Charlie Cox επιστρέφει φυσικά ως Matt Murdock/Daredevil -έχοντας ήδη εμφανιστεί στα Spider-Man No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law- μαζί με τον Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/ Wilson Fisk και του Jon Bernthal ως Punisher/Frank Castle. Στο cast της σειράς όμως λέγεται ότι έχουν προστεθεί οι: Michael Gandolfini (Many Saints of Newark), Margarita Levieva, Sandrine Holt και Nikki M. James.

Τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα, όπως υποστηρίζουν διάφορα ειδικά μέσα, στη Νέα Υόρκη. Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.