Ο Jon Bernthal επιστρέφει και πάλι ως Punisher!

Θα τον δείτε σε τηλεοπτική σειρά της Disney
07 Μαρτίου 2023 22:49
Ο Jon Bernthal επιστρέφει και πάλι ως Punisher!

Τελικά οι φήμες που ακούγαμε από τον Σεπτέμβριο του 2022 βγήκαν αληθινές. Ο Jon Bernthal θα βάλει και πάλι τη στολή του Punisher και θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας, αλλά όχι μέσα από τη δική του τηλεοπτική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που αναφέρει ότι ο Bernthal θα σας ξανά συστηθεί ως Frank Castle μέσα από την τηλεοπτική σειρά Daredevil: Born Again. Τις πληροφορίες φέρνει αυτή τη φορά το The Holywood Reporter, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο διάσημος ηθοποιός θα βρίσκεται στο cast της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του Disney Plus.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, η σειρά του Charlie Cox θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη και θα αποτελείται από 18 συνολικά επεισόδια.

Παραγωγοί στο σόου αυτό είναι οι Matt Corman και Chris Ord και θα το δείτε κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Πρόσφατα, ο Cox είχε μιλήσει για τις διαφορές που θα έχει η νέα σειρά σε σχέση με αυτή του Netflix:

Νομίζω ότι λόγω του αριθμού των επεισοδίων για τα οποία έχουν δεσμευτεί, θα υπάρχει μεγάλη επιρροή από τη δικαστική ζωή, λόγω του Ματ Μέρντοκ, του δικηγόρου στη νέα σειρά. Έτσι, έχω επικεντρωθεί πολύ στην έρευνα αυτού του τομέα αυτού του χαρακτήρα και της ζωής του. Ήταν ένας από τους τομείς που δεν είχαμε ερευνήσει πολύ πριν. Ακόμα και η προφορά μου είναι μάλλον πολύ σκουριασμένη.

Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως δε θα είναι τόσο βίαια και αιματηρή, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, θα εστιάσει περισσότερο σε μια "Better Call Saul" πλευρά του χαρακτήρα και της ζωής του Murdock, αυτήν εντός των δικαστικών αιθουσών, που δεν είδαμε σχεδόν καθόλου στην αντίστοιχη σειρά του Netflix.

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024 στο Disney Plus.