Το Conjuring θα επιστρέψει με τηλεοπτική σειρά - Που θα προβάλλεται;

Θα συνεχίσει όμως η σειρά την ιστορία των ταινιών τρόμου;
12 Απριλίου 2023 23:46
Το Conjuring θα επιστρέψει με τηλεοπτική σειρά - Που θα προβάλλεται;

Το franchise ταινιών του The Conjuring αναμφίβολα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά σειρές ταινιών τρόμου των τελευταίων δεκαετιών. Και τώρα θα γίνουν... κανονική σειρά! Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. στο πλαίσιο του ειδικού event για τη μετονομασία του HBO Max σε "Max", το σύμπαν του Conjuring θα επεκταθεί και επίσημα τηλεοπτικά. 

Γεγονός, λοιπόν, είναι η σειρά του The Conjuring, η οποία έγινε γνωστό ότι "θα συνεχίσει την ιστορία που εδραίωσαν οι κινηματογραφικές ταινίες" χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο συνέχεια των ταινιών θα είναι. Υπάρχουν άλλωστε και τα spinoffs των "Annabelle" και "The Nun" που επίσης μεγάλωσαν το σύμπαν γύρω από τους εξορκισμούς και τις υποθέσεις των Warrens. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν οι Patrick Wilson και Vera Farmiga θα επιστρέψουν στους ρόλους τους για την τηλεοπτική συνέχεια. Πάντως στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Peter Safran με την New Line Cinema και την Warner Bros. Television, ενώ θα συμμετέχει και ο σκηνοθέτης και οραματιστής του franchise των Conjuring ταινιών, ο James Wan σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. 

Την ίδια ώρα γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται το The Conjuring 4 το οποίο ίσως και να αποχαιρετήσει τις παραφυσικές υποθέσεις των Warrens. Για την ιστορία το σύμπαν ταινιών τρόμου αποτελείται από τις ταινίες The Conjuring, The Conjuring 2, και The Conjuring: The Devil Made Me Do It., ως τα βασικά κεφάλαια αλλά και από τα spinoff των: Annabelle, Annabelle: Creation, The Nun, The Curse of La Llorona, και Annabelle Comes Home

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα έρθει στις οθόνες μας η σειρά The Conjuring αλλά θα προβληθεί μέσα από την streaming υπηρεσία Max.