The Conjuring 4: Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το franchise με την 4η ταινία

Γιατί μάλλον θα είναι και η τελευταία
03 Ιανουαρίου 2023 09:30
The Conjuring 4: Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το franchise με την 4η ταινία

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που μάθαμε ότι το The Conjuring 4 βρίσκεται στα σκαριά, με τον ίδιο σεναριογράφο και την επιστροφή των Patrick Wilson και Vera Farmiga. Το franchise έχει γίνει τόσο αγαπητό στο κοινό που η 4η ταινία ήταν σίγουρη, ενώ παράλληλα όλη η σειρά έχει φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το 4ο φιλμ ίσως είναι και το τελευταίο, αφού ο παραγωγός James Wan μίλησε γι’ αυτό μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε για να προωθήσει τη νέα του ταινία M3GAN. Ο Wan είπε στο Collider τα εξής:

Ναι δουλεύουμε πάνω στο Conjuring 4 τώρα. Είναι πολύτιμες για εμάς αυτές οι ταινίες. Θέλουμε να αφιερώσουμε το χρόνο μας, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε την 4η ταινία σωστά. Επίσης, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το συναίσθημα των ιστοριών των Warren είναι αυτό που θέλουμε να πούμε και προχωρώντας και ενδεχομένως ολοκληρώνοντας, να δούμε ότι είναι σωστή η ιστορία μας.

Ο δημοσιογράφος του Collider τον ρώτησε αν η 4η ταινία θα είναι και η τελευταία. Ο James Wan απάντησε: “Ποτέ δεν ξέρουμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε.”

Το Conjuring 4 βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά με τον David Leslie Johnson-McGoldrick να αναλαμβάνει για άλλη μια φορά το σενάριο ύστερα από τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3. Ο James Wan ακούγεται ότι δε θα σκηνοθετήσει το φιλμ, αλλά αντ’ αυτού θα παραμείνει στην παραγωγή.

Επίσης, θα πρέπει να περιμένετε τους Patrick Wilson και Vera Farmiga να επιστρέφουν κανονικά στους ρόλους των Ed και Lorraine Warren. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Michael Chaves, ο σκηνοθέτης του The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα, αλλά αυτή τη στιγμή σκηνοθετεί το The Nun 2.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.