Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα του The Conjuring 4

Αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα…
16 Ιανουαρίου 2024 10:52
Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα του The Conjuring 4

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό τώρα ότι στα σκαριά βρίσκεται η 4η ταινία του The Conjuring, με τον Patrick Wilson και την Vera Farmiga να επιστρέφουν κανονικά στη νέα ταινία. Ύστερα από την αρκετά μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το The Nun II, το franchise πρόκειται να επιστρέψει με ένα ολοκαίνουργιο κεντρικό κεφάλαιο.

Προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με την 4η ταινία του The Conjuring, η οποία θα ονομάζεται The Conjuring: Last Rites, αλλά μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η πρώτη επίσημη εικόνα. Ωστόσο, μη χαίρεστε από τώρα, καθώς δεν πρόκειται για μία εικόνα με τους ηθοποιούς, αλλά για το επίσημο λογότυπο της ταινίας και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει το Last Rites, αλλά το σενάριο θα γράψει ο David Leslie Johnson-McGoldrick, ο οποίος είχε γράψει το 2ο και το 3ο κεφάλαιο της σειράς. Στην παραγωγή θα βρίσκεται φυσικά ο James Wan.

Μετά το The Conjuring 3 και ύστερα από το The Nun II, ο σκηνοθέτης, Michael Chaves, δήλωσε τα εξής σχετικά με την 4η ταινία:

Ο Michael Chaves, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης του The Nun II, είπε πρόσφατα:

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι ξέρω για τη συνέχεια, αλλά ξέρω ότι θα τελειώσει με ένα “χτύπημα”. Ξέρω ότι υπάρχει ένα μεγάλο χρονοδιάγραμμα για το Last Rites και για το τι ή ποιος θα είναι σε αυτό... Δεν θέλω να δώσω κανένα spoiler.

Ήδη γνωρίζουμε ότι έρχεται και η τηλεοπτική σειρά του Conjuring, η οποία θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του “Max”. Μάλιστα, θα συνεχίσει την ιστορία που εδραίωσαν οι κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο συνέχεια των ταινιών θα είναι. Υπάρχουν άλλωστε και τα spinoffs των Annabelle και The Nun που επίσης μεγάλωσαν το σύμπαν γύρω από τους εξορκισμούς και τις υποθέσεις των Warrens.

Το The Conjuring: Last Rites δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.