Ευχάριστα νέα για το The Conjuring 4!

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας και αυτό σημαίνει ότι όλα κυλούν ομαλά
10 Φεβρουαρίου 2024 15:23
Ευχάριστα νέα για το The Conjuring 4!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια πολύ ευχάριστα νέα για το τελευταίο κεφάλαιο του The Conjuring franchise. Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά για το The Conjuring 4 ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του The Conjuring: Last Rites, καθώς έγινε επίσημο ποιος θα το σκηνοθετήσει και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Michael Chaves θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την τελευταία κεντρική ταινία του franchise και αυτό μας δείχνει ότι όλα κυλούν ομαλά, με την παραγωγή να ξεκινάει σε λίγους μήνες. Ο Chaves δεν είναι καθόλου άγνωστος με το franchise, καθώς σκηνοθέτησε πρόσφατα το The Nun II, το The Curse of La Llorona, το The Conjuring: The Devil Made Me Do It, το The Maiden και πολλές άλλες ταινίες.

Η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή για την ταινία, αλλά για άλλη μια φορά, οι supernatural investigators Ed και Lorrain Warren έρχονται ξανά για να αντιμετωπίσουν μια νέα υπόθεση που θα τους βασανίσει. Οι πρωταγωνιστές Patrick Wilson και Vera Farmiga αναμένεται να επιστρέψουν και σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ατλάντα.

Το σενάριο θα γράψει ο David Leslie Johnson-McGoldrick, ο οποίος είχε γράψει το 2ο και το 3ο κεφάλαιο της σειράς. Στην παραγωγή θα βρίσκεται φυσικά ο James Wan.

Ήδη γνωρίζουμε ότι έρχεται και η τηλεοπτική σειρά του Conjuring, η οποία θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του “Max”. Μάλιστα, θα συνεχίσει την ιστορία που εδραίωσαν οι κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο συνέχεια των ταινιών θα είναι. Υπάρχουν άλλωστε και τα spinoffs των Annabelle και The Nun που επίσης μεγάλωσαν το σύμπαν γύρω από τους εξορκισμούς και τις υποθέσεις των Warrens.

Το The Conjuring: Last Rites δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά υπάρχει περίπτωση να τη δούμε προς το τέλος του 2024.