Πόσα χρήματα έχει βγάλει ολόκληρο το franchise του The Conjuring;

Πολύ καλή η πορεία και του The Nun II
02 Οκτωβρίου 2023 18:00
Πόσα χρήματα έχει βγάλει ολόκληρο το franchise του The Conjuring;

Το σύμπαν του The Conjuring μόλις ξεπέρασε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, αφού έγινε γνωστό ότι πλέον μετράει 2.3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το λιθαράκι του σε αυτό έβαλε φυσικά και το The Nun II, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν ένα μήνα στους κινηματογράφους και έχει ήδη ξεπεράσει πολλές ταινίες του franchise σε έσοδα.

Πιο συγκεκριμένα, το The Nun II έχει μέχρι σήμερα $76 εκατομμύρια σε έσοδα στην Αμερική και $154 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει πλέον τα $231 εκατομμύρια στο box office.

Η ταινία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το πρώτο The Nun, αλλά μετράει περισσότερα έσοδα από άλλα projects αυτού του σύμπαντος, όπως είναι το Annabelle Comes Home ($230 εκ.), το The Conjuring: The Devil Made Me Do It ($206 εκ.) και το The Curse of La Llorona ($123 εκ.).

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Nun του 2018 είχε budget τα $22 εκατομμύρια και κατάφερε να ξεπεράσει τα $366 εκατομμύρια στο box office. Κατά πάσα πιθανότητα, το sequel δε θα φτάσει αυτόν τον αριθμό, καθώς μετράει ήδη έναν μήνα στους κινηματογράφους, αλλά μπορεί ίσως να πλησιάσει τα $300 εκ.

The Nun II: “Σκίζει” η συνέχεια της Καλόγριας σε παγκόσμιο επίπεδο

Η σύνοψη του The Nun II αναφέρει:

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine d'Oncieu, Anouk Darwin Homewood και άλλοι.

Το The Nun II συνεχίζεται να προβάλλεται ακόμα στους κινηματογράφους.