The Last of Us: Η σταρ της σειράς αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τη 2η σεζόν

Η Bella Ramsey προδίδει άθελα τη συνέχεια;
11 Μαρτίου 2023 09:41
The Last of Us: Η σταρ της σειράς αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τη 2η σεζόν

Την ώρα που το φινάλε της 1ης σεζόν του The Last of Us απέχει κάποια 24ωρα από την πρεμιέρα του, η σταρ της δημοφιλέστατης σειράς του HBO, Bella Ramsey αποκαλύπτει μια πολύ σημαντική πτυχή για τη 2η σεζόν και ίσως άθελά της. Πρόκειται για μια πτυχή που οι fans των βιντεοπαιχνιδιών και ειδικά του The Last of Us Part II γνωρίζουν πολύ καλά. 

SPOILERS για τη 2η σεζόν του The Last of Us


Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Ellie μιλώντας στο Comicbook.com αποκάλυψε ότι οι fans θα δουν πολύ λιγότερο τον Joel του Pedro Pascal στη 2η σεζόν. Ανάμεσα στα όσα είπε για την 2η σεζόν και τα γυρίσματά της μια συγκεκριμένη φράση ξεχώρισε και χτυπάει καμπανάκι ειδικά στους fans του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Naughty Dog. 

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Ακόμα νιώθω σουρεαλιστικό το γεγονός ότι θα ξαναγίνει. Αλλά επίσης... δεν θέλω να το συγκρίνω με την εμπειρία της πρώτης σεζόν... Η πρώτη σεζόν του "The Last of Us" ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου και δεν θα είναι το ίδιο. Οπότε θα πρέπει να πάω με το σκεπτικό: "Αυτή είναι η 2η σεζόν και μου άρεσε η 1η σεζόν, αλλά αυτό θα είναι διαφορετικό". Απλά θέλω να επιστρέψω στον Καναδά με τον Craig Mazin και τον Pedro Pascal για λίγο. Θα είναι πολύ ωραία. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη". είπε χαρακτηριστικά η Ramsey. 

To σημείο που λέει ότι "θα δει τον Pedro Pascal για λίγο" προδίδει μια σημαντική εξέλιξη για τη σειρά διότι η 2η σεζόν θα μεταφέρει τα γεγονότα του The Last of Us Part II μέχρι ένα σημείο. Ως γνωστόν στο βιντεοπαιχνίδι, ο Joel στις πρώτες ώρες του τίτλου δολοφονείται με βάναυσο τρόπο από μια νέα χαρακτήρα που ονομάζεται Abby. Επομένως, μπορεί στα πρώτα επεισόδια κιόλας της 2ης σεζόν να δούμε αυτή την συγκλονιστική σκηνή του Part II. 

Το 9ο και τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Look for the Light" θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδος (Κυριακή 12 Μαρτίου για τις ΗΠΑ). 

Όσο για το φινάλε της 1ης σεζόν η τηλεοπτική Ellie, Bella Ramsey, έκανε tease πως θα "διχάσει" το κοινό σε μεγάλο βαθμό

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Pedro Pascal έδωσε και μια ιδέα για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνέχεια του The Last of Us για τη 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II.